Faik Gürses Bu 'Ses'e kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu 'Ses'e kulak ver

Haberin Devamı

KARABÜK VE BUCA
Karabükspor
Başkanı’nın resmini ve ismini daha geçen hafta gördüm. Adı Feridun Tankut imiş. Sessiz sedasız takımı Süper Lig’e çıktı. Bucaspor’da henüz mesleğinin başlangıcında sayılan teknik direktör Özcan Kızıltan da öyle yaptı. Reklamsız, bir sezondan sonra mutlu sona ulaştılar. Bu insanları gördükçe mutlu oluyorum.

ANKARAGÜCÜ
Onursal Başkan Melih Gökçek: “Broggi’ye 200 bin euro teklif ettiler.” Başkan Ahmet Gökçek: “Maç satan şerefsizdir.” Ankaragücü taraftarı: “Onuru olan dışarı çıksın.” Ankaragücü kalecisi Serkan Kırıntılı: “Hafta içinde Bağdat Caddesi’ndeydim menajerimle birlikte.” Ankaragüçlü futbolcular: “Verin paramızı yoksa antrenmana çıkmayız.” E bu kadar laftan sonra keşke kazansaydınız be birader Fener ne yapsın!

TRABZONSPOR ÜZERİNE
Güney Kore’den gelip kupa kazandıran Şenol Güneş. İşini gücünü bırakıp, Bordo-Mavili takımla ilgilenen bir başkan ve yönetim. “7 kupayla geldik, 8 ile döneceğiz” diyen bir felsefe. Sonra horon ve ardından kolbastı. Bu Trabzonspor’u bir yerden tanayruk.

SALONDA DA HORON
Coach Alaeddin Yakan, menajer Doğan Hakyemez uzun bir yolculuğun ardından Trabzonspor Basketbol Takımı’nı Beko Basketbol Ligi’ne çıkardılar. “Daha ne duraysun be adam... Alsana ha şu ripauntu” derken, öyle oldi işte uşaklar.

ŞANLIURFA
Halkı, esnafı, misafirperverliği, dostluğu ile iz bıraktılar. Türkiye Futbol Federasyonu özel bir biçimde teşekkür etmişti. Ben de emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum. Bir dahaki Ziraat Türkiye Kupası’nda görüşmek üzere.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder