Gündem Bu soru herkesin içini parçaladı

Bu soru herkesin içini parçaladı

Paylaş
Bu soru herkesin içini parçaladı

İstanbul'da meydana gelen kazada araca sıkışan Murat Akarslan'ın feryatları yürek dağladı. Ayaklarını hissetmeyen genç adam arkadaşlarına tek bir soru sordu: 'Ayağım koptu mu?'

TEM Otoyolu’nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Sürücü kabininde sıkışan yaralı Murat Akarslan, itfaiyenin 45 dakika süren çalışması sonrası hurdaya dönen kabinden çıkarılabildi.

Haberin Devamı

Kaza yerine gelerek Akarslan’ı kabine bağladıkları halatla kurtarmayı deneyen vatandaşlar ile polis arasında gergin anlar yaşandı. Topluluğun yardım amacıyla olsa da yaralının durumunu zorlaştırdığını, hatta ölümcül yaralanmalara yol açabileceğini belirten polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik şeridi oluşturdu, daha sonra da itfaiye ekiplerine haber verdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3998","3998","201011","3998-1.jpg");

Kurtarılmayı bekleyen şoför Akarslan, itfaiye ekiplerine ve arkadaşlarına tek bir soru sordu: 'Ayağım koptu mu?' Kaza yerine gelen Erenköy, Ümraniye ve Dudullu itfaiye ekipleri, 45 dakikalık çalışmanın ardından yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı.

Ambulansa konularak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Akarslan’ın bacaklarında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı