Dr. Haydar Dümen Bu tren kaçmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu tren kaçmıyor

Haberin Devamı

Gençler yerinde duramıyor, akılları fikirleri cinsellikle tanışmakta, evlenmekte... Hep söylediğim gibi aceleye gerek yok. Çünkü bu tren kaçmıyor. Önünüzde uzun yıllar var, okullar bitsin, işlere girilsin, sevecek, sevileceksiniz, sakin olun ve kimseyi üzmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Evlenmeyi düşünüyorum ama...

58 yaşındayım, bekarım. 1.41 boyundayım. Evlenmek istiyorum penisim 5 santim. Evlenirsem cinsellikte başarılı olur muyum?

CEVAP
Günaydın okurum, Üsküdar’da sabah oldu, sen hâlâ gözlerini ovalıyorsun. 40 yıl ne yaptın, ne yedin, ne içtin? Kız ve kadınlarla tokalaştın ya da öpüştün mü? Neden şimdi aklın başına geldi? Yoksa akıl ve bilim hocan beni mi bulamadın?

Ya da çekindin soramadın mı? Evleneceğin hatun, 50’den aşağı olmaz. Bu durumda cinsellik ilk sıraya alınmaz, kıl da kırk yarılmaz. Eğer birini bulmuş gibiysen, bana santimleri değil, evinden, aylık gelirinden bahset. Çok yönlü bir denklem, takıldım, nasıl çözülür bilemem.

Kızlardan soğuyorum
40 yaşındayım, seksi çok seviyorum. Çok sık Rusya’ya gidiyorum, her gün ilişkiye giriyorum. Ama Türkiye’ye gelince hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP
İyi vallahi birader. Yeterince reklamını yaptın, kesin cebin de dolu, üstelik bekarsın. Açıktır Rusya’nın yolları, uzundur kadınların boyları, üstelik güzeldir soyları. Seni tutan da yok, yeter ki ayağın kaymasın!!! Gelelim bizim aşk arkadaşlarına.

Neden yakınıyorsun okurum? Tuzak kurup seni kapana kapatmadıklarına göre, onlar masum. Ya sen? Görüyorsun ki organ senden vicdanlı: “Bak ha hastalık kaparsan fatura sana değil, bana çıkacak” diye haykırıyor ve veto hakkını kullanıyor.

Sevgilim çok korkuyor

18 yaşındayım, penisim büyük. Kız arkadaşım ilişkiden korkuyor. Onun korkmaması için ne yapmalıyım?

CEVAP
Genç ve amatör okurum. Hokkabazlık yaparsın, ayaklarının önüne yatarsın, “Kurbanın olayım” diye söze başlarsın, günde birkaç kez ‘Aşkından ölüyorum’ mesajı atarsın. Biriktirdiğin paralardan kitap falan armağan alırsın. Konuşurken arada ağlar, yüreğini yumuşatırsın.

Kızı yaşayacağı şoka hazırlarsın. Zavallı kız nereden bilsin canavarın eline düştüğünü? Gerçek sanacak rüyalarında gördüğünü. Sen ki 18 yaşındasın, karnın zil çalıyor, organ bu zili düğün marşı sanıyor ve “Hani nerede?” diye ayağa kalkıyor. Her şey tamam da kızı ikna etmek bize mi kaldı yani?

Neden boşalamadım?
Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, boşalamadım. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Kız arkadaşımdan zevk de almadım. Sizce nedendir?

CEVAP
Değerli okurum, bu yaşta kendini mastürbasyona şartlamışsın. Normal birleşmeye geçişte zamana ihtiyacın olacak. Eğer mastürbasyonu sürdürürsen bu süre yılları bulacak. Mastürbasyonu azaltır, kadına yönelirsen kısa süre sonra bu sorunun üstesinden geliriz.

Karım seksten hoşlanmıyor
1 yıllık evliyim. Karım canı yanacak diye ilişkiye girmekten korkuyordu. Daha sonra seksten hoşlanmaz oldu. Ne yapsam da ona yaklaşamıyorum. Ne olur yol gösterin.

CEVAP
Değerli okurum, bu yetmez çünkü daha işin başındasınız. Ciddi ve profesyonel bir yardım almalısınız. Önünüzde nereden baksanız 50 yıl daha var. Bu kadar fedakarlığı da değer.

Normal mi?
17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Sizce normal mi? Değilse ne yapmalıyım?

CEVAP
Yavrum, normalin sınırında. Birkaç santim daha büyür diye düşünüyorum ve ayrıca kilolu olduğunu sanıyorum. Uzaktan teşhiste artık ustanın ustası olduk. Bu dediklerime inan. Dediğim gibi kilon fazla ise kilo ver. Doğru bildiğin yolda devam.

Hamile kalır mı?
18 yaşındayım ve kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben kız arkadaşımın vajinasına boşaldım ama kanama olmadı. Sizce sevgilimin hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP
Değerli okurum, kız hala bakire ve hamile değil. Bunu duyunca şımarıp azma. Kendi kuyunu da kazma.

Geneleve gitsem mi?
Kimseyle ilişkiye girmedim. Arkadaşlarla geneleve gitsek diyoruz. Ama kendime güvenemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurum, bence hazır değilsin. Yani tren kaçmıyor, biraz bekle. Genelevi yeniden düşün. Bir olumsuzluk yaşarsan bunu kendi potansiyeline mal etme. Orada koşullar ve ortam uygun olmadığından bu ilk denemeyi ölçü alıp komplekse girme.

Nasıl ispatlarım?
18 yaşında kızım. Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama bakire olduğuma inanmıyor. Acaba bozdurmadan bunu nasıl kanıtlayabilirim?

CEVAP
Sevgili kızım, sevgilin seninle evlenmeyecek. Bak, tecrübe konuşuyor. Sanıyorum, sevgilin de senin yaşlarındadır. O senden daha akıllı. Geleceği daha iyi görüyor. Ne yapacak ki? Kendi karnı aç, bir de seninle evlenecek, derken birkaç çocuk. Yandı gülüm keten helva. Bu nedenle herkes kendi yoluna gitsin. Senin kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok.

Penisimden kan geliyor
20 yaşındayım. Penisimden 2-3 gündür kan geliyor. Önceleri haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyordum. Şimdi yapmıyorum. Acaba ondan mı?

CEVAP
Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. İdrar yollarında taş, kum, iltihap, polip olabilir. Ya da mastürbasyon yaparken zorlandın, penisi sıktıysan idrar yolu ya da meni kesesinde zedelenmelerden kaynaklanan böyle bir kanama olabilir. Ama uzaktan teşhis olmaz, bu sorumluluğu alamam.

Hemen boşalıyorum
18 yaşındayım. Kız arkadaşımla öpüşünce 5 dakika geçmeden boşalıyorum. Boşalmamak için kız arkadaşımı itiyorum. O da benden soğuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, bu güneşe bu kadar dayanmaz. Bu gençlik heyecanı karşısında irade fren yapamaz. Alışacaksın. Bu yolda 3-5 yıl yürü. Zamanı gelince evleneceksin. Erken boşalman sürerse iyi bir uzmanın elini öpeceksin. Mastürbasyon yaparken de oldu bittiye getirmeyeceksin.

Acı çekiyor
Penisim epey büyük. Bundan dolayı ilişkiye girdiğimizde karım acı çekiyor. Cinsellikten soğuduk. Geceleri gözüme uyku girmez oldu. Eşim de bu durumdan çok rahatsız. Ne yapalım?

CEVAP
Değerli okurum, penisin büyüklüğü operasyonla falan ayarlanmıyor. Ama eşinin acı çekmesi olayı çözümlenebilir bir sorun. Hem teknik hem de tıbbi bazı yardımlarla. Gerisi size kalmış.

Canımı sıkıyor
23 yaşındayım. Penisim 8 santim. Düzenli mastürbasyon yapıyorum. Boyunun kısalığı yüzünden ilişkiden korkuyorum. Doktor, normal olduğunu söyledi. Bana akıl verin.

CEVAP
Değerli okurum, tek yapılacak şey kilon varsa onu azaltmak, penis bölgesindeki yağ dokusunu indirmek. Liposuction’la da oluyor. Penis ameliyatla 2 santim büyür. Kafaya takıp komplekse girme.

GÜNÜN SÖZÜ
Tecrübeyle donanmayan akıl yanılmaya mahkumdur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder