Dr. Haydar Dümen Bu treni kaçırmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Bu treni kaçırmadan...

Haberin Devamı

Gençlere ‘Cinsellikten önce ayaklarınız yere bassın, kimsenin canını yakmayın’ diyorum. Bunun yanında bazıları var ki yaşı gelmiş, hayatı düzenli ama cinsellikle tanışmamış. Beyler, elinizi çabuk tutun. Geç kalmadan kaçan treni yakalamaya bakın...

BÖYLE SORU YOK!

Evlenince sıkılır mıyım?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1.5 yıldır ilişkiye giriyoruz. Önce hoşuma gidiyordu, şimdi zevk vermiyor. Evlenince de sıkılır mıyım?

CEVAP

Usandın, bıktın hercai menekşe gönüllü okurum. 1.5 yıldır dakik saat gibi tiktak tiktak, hadi aslanım bu işe bir de sen el at. Aman ne iyi, kız gitti dinç başın. Ama bir de amması var bu işin. İçindeki şeytan durmadan “Seviş aslanım seviş” diye dürtüklüyor. Bu sırada dışarıda güzel ve değişik kızlar da sanki şeytanla işbirliği yapıyor. Olayın aslı şu: Arkadaşının miadı doldu, ilişki kurduğun o menekşe soldu. Öteki renkler al birine, koş ötekine diye sana tuzak kurdu. Peki ya evleneceğin kız kimin nesi? Bunu da düşün.

4 saat seks yaptık

Kız arkadaşımla 4 saat seks yaptım. Kendisi 2 saatte 3 kez boşaldı. Ama ben çok geç boşaldım. Acaba neden?

CEVAP

Yaş kaç yaş? Saatini geç’e, niyetini güce ayarlamış okurum. Bu ilişki ilk miydi ve de senin niyetin neydi? Kız bu işin her yanını aklından atmış, “Ben zevkimi bilirim zevkimi” diye koyuvermiş kendini. Sen ise acemi ama yapısal olarak orgazm olmakta zorlanan okurum. Şaşkınlığını ben mailinden okuyorum, uyurgezer gibisin. Tabii ki düzelecek. Çorba içerken bile acemiysen çorba üzerine dökülecek. Senin 18 yaş dolaylarında olduğunu tahmin ediyorum. Evlilik koşullarında sana tıp biliminden bir büyü (!) yani terapi yapılır, sorununun çaresine bakılır.

Kız arkadaşım zevk almıyor

20 yaşındayım penisim çok küçük kız arkadaşım zevk alamadığı için ayrılmak istiyor. Bana çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, penisin temel yapısında kızlar zevk alsın diye amaç, kural yoktur. Organ, soyların sürmesinde, ailenin korunmasında araç olarak rol oynar. Özellikle kızlar ilişkiyi zevk düzeyine indirselerdi gördüğün pek çok ailede evlilik biterdi. Cinsel ilişkide en tatlı lokumu yemek değil, o lokumun yeme kurallarını öğrenmek önemlidir. Evlilikte ise, çocukların büyümesi, ailede bütünlük için görev yapar. Böylece organ et-deri olmaktan çıkar, ruhsal-cinsel bütünleşme sağlar. Bütün kızlar zevke yönelseydi biz erkekler ne yapacaktık, kiminle aile kuracaktık?

Hastalık taşıyor muyum?

Mastürbasyondan sonra kan çıkıyor. Sebebi ne olabilir? Hiç zorlamadım ama uzun süredir de yapmamıştım. En son 2 ay önce korunmasız ilişkiye girmiştim. O ilişkiden 25 gün sonra kan geldi. Acaba bir hastalık taşıyor muyum?

CEVAP

Değerli okurum, idrar yollarında taş, kist, bazen de kum gibi maddeler oluşuyor. Zorlamalı mastürbasyonlarda da bu tür kanamalar oluyor. Dışarıdan basınç fazla olursa, içeriden gelen basınç dokuyu zedeliyor. Amma velakin, ne zaman kan varsa mutlak bir hekim gerekir.

Nasıl büyütürüm?

23 yaşındayım 1.80 boyundayım, 95 kiloyum. Penisimi kısa ve ince buluyorum. Büyümesini istiyorum. Nasıl bir yöntem izleyebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ben bugün istihare uykusuna yatacağım, yarın gazeteye gelen ilk mailin senden olmasını rica ederek bugün beni bağışlamanı istiyorum. Ölçü olmayınca ne diyeyim?

Hemen isteksizleşiyorum

Erken boşalıyorum. Boşalınca isteksizlik oluyor ve penisim sertliğini kaybediyor. Bir de boyu kısa geliyor, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Ama erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkek bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. Tedavi olmanı öneriyorum.

Hiç ilişkiye girmedim

32 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Acaba stres, maddi ve ailevi sorunlar cinselliği etkiliyor mu? Bana ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, hareketlen. Önce ısınma hareketleri, grup koşuları. O sırada yan kulvarda koşanlarla arkadaşlık ve onlara yardım. Dikkat! Olay başlıyor. İçgüdülerine uy, bir fırsat yarat. Bu senin elinde. Dilersen geç kalmadan evlenmenin yollarını ara.

Adet görmedim, neden?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve sevgilim içime boşaldı. 17 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hâlâ olmadı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap kan testiyle anlaşabilir.

Çok istekliyim

26 yaşındayım ve doyumsuzum. Çok istekliyim ve bu istek bitmek bilmiyor. Bir gecede pek çok kez ilişkiye girip boşalmama rağmen isteğimin bitmemesi beni korkutuyor. Bu durumun ilerleyen yıllarda bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, biraz irade, biraz sağlığına dikkat. Beynini başka yerlere kaydır. Bu böyle gitmez. İleride korkuların gerçekleşmeze de bugün böyle yaşanmaz. Amacından sapmış bir yaşamdır. Belki de bir süre tedaviye ihtiyacın olabilir.

Haplar uzatır mı?

17 yaşındayım, penisim 7 santim. Bu yüzden kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Boy uzatıcı hap içsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik kız arkadaşınla ilişkiye girmeyi unut. Hap map çözüm değil. Kilolu olduğunu sanıyorum, ona dikkat et. Ölçümde 10 santimi yakalayabilirsen bir bakıma yırttın demektir. Gerçek tedavisi operasyonla 1-2 santim uzatmaktır.

Cinsel organım küçük

22 yaşındayım. Cinsel organım çok küçük. Doktora gitmeye utanıyorum. İlaçla tedavisi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç, bildir, biz karar verelim. Küçük mü, normal mi? Ama kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm ortaya çıkar. Mailini bekliyorum.

Bir kere denedim

12 yıldır günde 1, bazen de 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmeye korkuyorum. Bir kere denedim, sertleşme olmadı. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek yok gibi. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar.

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Fiziğim düzgün ama penisim biraz büyük. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisimin boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama penisin boyu hiçbir şekilde kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

Benden kaçtı

24 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşım var. Onunla birlikte olmak istiyorum. Ama ben reddediyor. Neden benden kaçıyor?

CEVAP

Değerli okurum, istemiyorsa istemiyor. Sen istemediğin bir şeyi yapar mısın?

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk güneş gözlüğü gibidir. Mutlaka takılmalıdır ama güneş batınca işe yaramaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder