@ Zodyakli Bu ülkede kaç kişi anladığı işi yapıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Bu ülkede kaç kişi anladığı işi yapıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray, Telegol’e bağlanıp, “Görevimin ne olduğunu ben de bilmiyorum” deyince sosyal medyayı salladı...

@FerdiCarrefour: Yıldırım Demirören’in yönettiği federasyonda güreşçi, halterci falan da yer alabilir. Selim Koray’ın söylediklerine şaşırmıyorum.

@kaanrq: Selim Koray: “Futbol adamı değilim” ama Milli Takımlar Komitesi Başkanı.

@boyacio: Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray: “Görevimin ne olduğunu ben de bilmiyorum.” İnsan bir sorar be Selimim aylardır gidip geliyorsun. Yazık!

Haberin Devamı

@CanerYazc7: Selim Koray milli takımlarda serbest meslek erbabı.

@zeygdn: Dün gece 1 saat kadar Selim Koray dinledim. Özetle şöyle dedi: “Milli takımın en iyi sol beki henüz doğmadı bile.”

@huseyinsindirac: Milli takım sorumlusu Selim Koray “Ben futboldan anlamam” dedi, dürüstçe ve ortalık yıkıldı. Ülkemizde kaç kişi anladığı işi yapıyor ki?

@gkmntmzr: Milli takım yüzümüzü güldüremedi ama... Milli takımlar sorumlusu Selim Koray bunu çok iyi becerdi Allah razı olsun Selim Koray!

@CanTaylanTursun: Selim Koray futbolun ayakla oynandığını biliyordur herhalde o kadar habersiz olaydan...

HAFTANIN EN iLGiNÇ 5 TWEETi

@fayntenks: Dengesiz duran masa ayağının altına kağıt katlayıp sıkıştıran adam içten içe gizli makina mühendisidir.

@KubraGltkn: Öğrenebileceğimden fazlasını sormuyorum, üzülebilirim. Söyleyebileceğimden fazlasını söylemiyorum, üzebilirim.

@onrbyraktar: ‘Yarın uyanırız’ diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin.

@alkolkafayapar: Sıradan insanların ne düşündüğü önemli olsaydı kalabalığı severdim...

@otekiadam: Seninle aramdaki en büyük benzerlik ne biliyor musun dostum, ikimiz de insanları seviyor, insanlıktansa öfke duyuyoruz.

HAFTANIN EN KOMiK 5 TWEETi

@bacimon: Sen macaron yiyorsan ben suffle yiyorsam kerhane tatlısını kim yiyor? Nereye gidiyor bu kadar kerhane tatlısı?

@KwisatzHader: “Yarışta 3. oldum” deyince “Kaç kişi vardı toplam, 3 kişi mi? Hahah” diye cevap veren babalar yüzünden sporda ve sanatta ilerleyemedik.

Haberin Devamı

@ilginc_sozler: Mahallenin bakkalı “Çarşamba günü halk günüdür” diye kapıya yazı asmış. Sanki diğer günler kraliyet ailesine hizmet veriyor mübarek!

@vededimki: “Normal değilsin” ve “Hastasın sen” cümlelerinden anladığım kadarıyla tanıdıklarımın büyük çoğunluğu doktor...

@yatacakyerimyok: İdam edilirken son isteğimi sorsalar annem oradan “O bir şey istemez abisi, evde her şeyi var” der.

(04.11.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder