Candaş Tolga Işık Bu utanç bitmez!
HABERİ PAYLAŞ

Bu utanç bitmez!

Haberin Devamı

Bu utanç bitmez!


Kadınlar eskiden kocasından, sevgilisinden, babasından, abisinden şiddet görürdü.“Bitsin bu utanç” diye yıllardır kampanyalar düzenleniyor. Eylemler yapılıyor. Yasalar çıkartılıyor.



Bitiyor mu? Kadına şiddet bitmediği gibi her geçen gün daha da ürkütücü boyutlara ulaşıyor.



Ebru Tireli 32 yaşında, bir çocuk annesi. 4 aylık da hamile. Önceki gün bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir “erkeğin” saldırısına uğradı. Genç kadının spor yaptığı alana gelen şahıs, “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurmaya başladı.



Geldiğimiz nokta budur! Dün “kıskançlık”, sözüm ona “töre, namus meselesi...” diyerek şiddetin hedefi olan kadınlar, bugün belediye otobüsünde şort giydiği, metroda bacak bacak üstüne attığı, parkta spor yaptığı için dayak yiyor.



Neden mi böyle oluyor? Söyleyeyim... Çok değil 3 ay önce aşağılık bir herif bir kadına “Şort giydi” diye otobüste uçan tekmeyle saldırdı. Şimdi nerede o psikopat biliyor musunuz? Yüce Türk adaleti tutuksuz yargılanmasına karar verdiği için aramızda!



Hiç lafı eveleyip gevelemesin kimse. Ahlak bekçiliği adına sokaklarda terör estiren bu ahlaksızların yaptıkları yanına kâr kaldığı sürece bu utanç bitmez kardeşim. Dün otobüste “şort giydi” diye, bugün “parkta spor yaptı” diye, yarın kim bilir nerede, ne diye...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder