Yaşam Bu yılbaşı gecesinin trendi bordo ruj ve oje

Bu yılbaşı gecesinin trendi bordo ruj ve oje

Paylaş
Bu yılbaşı gecesinin trendi bordo ruj ve oje

Yılbaşı gecelerinin makyajının olmazsa olmazı kırmızı ruj ve kırmızı ojelerdir. Ne kadar kusursuz olursanız olun bu iki detay olmazsa bir şeyler eksik demektir. Fakat 2017 yılında kadınlar bu iki klişeden kurtuluyor çünkü bu yıl dudaklarda ve tırnaklarda kırmızı yerine bordo renk hakim olacak

Amway Güzellik Danışmanı Sibel Semerci de 2017’nin trendinin koyu bordo ruj olduğunu düşünenlerden. Bu senenin modasının koyu bordo renk olduğunu ifade eden Sibel Semerci, bunun için ilk adımda kalem ile dudakların sınırlarının belirlenmesi gerektiğini söylüyor.

BORDO RUJLAR GÖZLERİ İLGİ ODAĞI YAPACAK

Semerci yılbaşı makyajına ilişkin bilgilendirmesinde "Artık yılbaşı gecesi makyajınızda 'Gözler mi, dudaklar mı?' diye seçim yapmak zorunda değilsiniz. Gece makyajında hem göz hem de dudak makyajınızı abartmanızda bir sakıncası olmayacak. Gecenin loş ışıkları, spotlar, kamera ve fotoğraf çekimleri makyajınızın hemen hemen yüzde 50‘sini görünmez yapar. Bu nedenle koyu bordo renkli dudaklarımız gibi gözlerimize de ilgi odağı haline gelecek. Ayrıca dudak makyajımız çabuk yok olabilirken göz makyajımız kalıcılığını sürdürmeye devam edecek" dedi.

Tüm bunlarla birlikte Amway Güzellik Danışmanı Sibel Semerci, yılbaşı gecesi makyajının gece boyunca kalıcı olması için eşit renk tonu ve pürüzsüz bir cilde ihtiyaç olduğunu belirtiyor. Bu nedenle makyaja başlamadan önce mutlaka cilt bakımı yapılması gerektiğinin altını çizen Semerci, ayrıca “Boyun rengi ile uyumlu, cilt tipi ve yaşa uygun fondöten tercih edilmeli“ diyor.

HIGHLIGHTER’LAR YILBAŞI GECESİNİN GÖZDESİ

Highlighter ile sonlandırmadan makyajın bitmeyeceğine dikkat çeken Amway Güzellik Danışmanı Sibel Semerci, yüze masum ve ipeksi bir görünüm kazandıran ışıltılı highlighter'ın yılbaşı gecesinin gözde ürünü olacağını söylüyor.

Haberin Devamı