Spor Bucaspor 4 maç sonra gol attı

Bucaspor 4 maç sonra gol attı

Paylaş
Bucaspor 4 maç sonra gol attı

Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe'ye 5-2 mağlup olan Bucaspor, ligde 4 maç sonra gol attı

Süper Lig’in yeni ekipleri içinde 13. hafta itibariyle en kötü performansı sergileyen Bucaspor, Fenerbahçe mağlubiyetiyle haftayı 8 puanla 17. sırada tamamladı.

Ligdeki ilk ve tek galibiyetini 3. haftada İzmir’de Gençlerbirliği karşısında 3-1’lik sonuçla alan Bucaspor, ligde 4 hafta sonra gol atmayı başardı.

En son golünü 9. haftadaki Sivasspor deplasmanında atan sarı lacivertli ekipte dünkü müsabakada takımının ilk golünü kaydeden Manucho, ligde Gençlerbirliği maçının ardından oynadığı 6. karşılaşmada ikinci golüne ulaştı.

Bucaspor’un 2. golünü kaydeden Musa Aydın, ligdeki son golünü geçen yıl Sivasspor formasıyla 28 Mart 2010 tarihinde Gaziantepspor’a atmıştı. Bu sezon ilk kez 5 gol yiyen Bucaspor, daha önce 28 Aralık 2008’de TFF 2. Lig 2. Kademe Grubu’nda Tarsus idmanyurdu’na 7-0 yenildiği maçta, kalesinde 7 gol görmüştü.

İLK KEZ KAFA GOLÜ YEDİ

Ligin ilk 13 haftasında sadece 3 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başaran Bucaspor’da kaleci Carlos bu sezon ilk kez kafa vuruşundan gol yedi.

Alex’in kafa vuruşunu engelleyemeyen Carlos, bugüne kadar yediği 18 golün 16’sını ayakla, 1’ini penaltıdan 1’ini de kafa vuruşuyla ağlarında gördü.

Sarı-lacivertli ekip ilk devrenin son 4 maçında Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor (D), Manisaspor ve Kayserispor (D) ile karşılaşacak.

Haberin Devamı