Spor Bucaspor kampı başarıyla geçti

Bucaspor kampı başarıyla geçti

Paylaş
Bucaspor kampı başarıyla geçti

Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Arnhem kentindeki 2. dönem kamp çalışmalarını tamamladı

Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig’de ikinci olarak Süper Lig’e doğrudan yükselen Bucaspor, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaştıktan sonra kadrosunu yeniledi.

Bolu’daki çalışmaların ardından Hollanda’ya gelen sarı lacivertli ekipte kamp döneminde Serkan Yanık ve genç kaleci Samet Dinçer, Zafer Çevik, Mulemu, Atahan Menekşe ile genç oyuncu Fatih’in sakatlıkları ve Orhan Ak’ın rahatsızlığı teknik heyetin hazırlık maçlarında kadro oluşturmasını zorlaştırdı.

Sakatlığı geçen Dady ise Hollanda’daki kamp çalışmalarına katılma imkanı buldu. Ayrıca kulüpleriyle anlaşılmasına rağmen Aydın Karabulut ve Ediz Bahtiyaroğlu’nun transferleri gerçekleşmezken, yeni transfer Ragıp Başdağ ve Adanaspor’dan kiralanan Emre Aktaş da vize sorunu nedeniyle kampa katılamadı.

Transfer çalışmalarının devam ettiği sarı lacivertli ekip, yaşadığı sıkıntılara rağmen oynadığı hazırlık karşılaşmalarında takım oyununu sahaya yansıttı.

Ligin başlamasına 15 gün kala Bucaspor’da öncelikli bir stoper ve sağ bek transferinin yapılacağı ayrıca orta sahaya ve forvete de birer takviye daha gerçekleşebileceği bildirildi.

HAZIRLIK MAÇLARININ TAMAMINI KAZANDI

Hollanda kampında 4 hazırlık maçı yapan sarı lacivertli ekip, ilk hazırlık karşılaşmasında Hollanda Karması’nı 6-1 yendikten sonra FC Presikhaaf’ı 8-3, JVC Cuijk’i 2-1 ve dün de Fortuna Düsseldorf’u 3-2 mağlup etti.

Hollanda kampında 4 maç oynayan Bucaspor, 19 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Sarı lacivertli ekipte en golcü isimler 4’er gol atan Dady ile Erkan olurken, bu oyuncuları, Leko, Mendy, Musa Aydın (2) ile Sercan, Dabo, Leko, Orhan Ak ve Mulemo (1) takip etti.

Haberin Devamı