Spor Buffon, Juve'den ayrılabilir

Buffon, Juve'den ayrılabilir

Paylaş
Buffon, Juve'den ayrılabilir

Gianluigi Buffon'un menajeri, tecrübeli file bekçisinin Juventus'la devam edip etmeme kararını gözden geçireceğini söyledi

Juventus'un yıldız file bekçisi Gianluigi Buffon'un menajerliğini yürüten Silvano Martina, oyuncunun Juventuslu devam etmeyebileceğini ancak tercihinin Manchester United ya da Manchester City olmayacağını söyledi.

Silvano Martina, Juventus'la sözleşmesi sürmesine rağmen Buffon'un kulüple olan birlikteliğini yeniden değerlendirebileceğini söylerken "Buffon Juventus'ta kalacak mı?

Bilmiyorum. Kulüple devam edip etmeyeceğimize karar vermedik. Tek bildiğimiz şu ki, Buffon'un Juventus'la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor." şeklinde konuştu.

Manchester United ya da Manchester City'nin seçenekler arasında bulunmadığını söyleyen Martina, "City'nin kalecisi İngiltere milli takımının kalesini koruyor.

United henüz genç bir kaleci transfer etti. Tekrar kaleci aradıklarını sanmam. Bize Manchester kulüplerinden teklif gelmedi." dedi.

Silvano Martina, son olarak, henüz kendilerine bir teklif gelmese de Arsenal'in Buffon için mantıklı bir tercih olabileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı