Gündem Bugün bu yollara dikkat

Bugün bu yollara dikkat

Paylaş
Bugün bu yollara dikkat

Bugün koşulan İstanbul yarış maratonu için saat 14.00 ile 18.00 arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak

Vodafone Türkiye ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ işbirliğinde düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Kazlıçeşme istikameti, Haliç Balat Sirkeci sahil yolları, D-100 güney yol Haliç köprü bağlantı yolu Gülhane Parkı sahil alt girişleri, Cankurtaran Ahırkapı Sokak ve Ahırkapı iskele sokaktan sahil istikametine dönüş yapılmayacak. Kumkapı, Kumkapı Balık Hali ve balıkçılar çarşısı yarış bitimine kadar trafiğe kapalı.

Ayrıca, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Zeytinburnu Kazlıçeşme Miting Alanı'nda yarın 14.00 ile 18.00 saatleri arasında düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle, Onuncu Yıl Caddesi'nden Abay (Demirhane) Caddesi'ne giriş, Kazlıçeşme demiryolu alt geçidinden Zakirbaş Sokak trafiğe kapatılacak, Kazlıçeşme istikametine akım verilmeyecek.

Zeytinburnu Belediye yanı varyant başından trafik akışı kesilerek Abay Caddesi, Zeytinburnu Belediye yanı varyant altından Abay Caddesi'ne giriş trafiğe kapalı olacak. Onuncu Yıl Caddesi de gerektiğinde trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Zübeyde Hanım Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi, Onuncu Yıl Caddesi, kapatılacak yollara alternatif olarak kullanılabilecek.