Faik Gürses Bugün Elazığ'dayız
HABERİ PAYLAŞ

Bugün Elazığ'dayız

Şüphesiz Başkan Yıldırım Demirören’in en büyük yardımcısıdır eşi Revna Demirören. Bir sosyal sorumluluk projesi başlattı, bugün semeresini görecek. Kovancılar köyündeki ilköğretim okulunun açılışı için orada olacağız. Sağol Beşiktaş. Siz de çok yaşayın Revna Hanım.

VE BATMAN’DAN KALANLAR

Aziz Yıldırım milleti uçağa doldurduğu gibi oraya götürdü. Maliye Bakanı baktı pabuç pahalı, kramponlarını giyip sahaya çıktı. Yetmedi iki taraftan da oynadı. Fenerbahçe ulus adına büyük iş ve sükse yaptı. Darısı diğer kulüplerin başına.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

EN BABA KARTAL

Nam-ı diğer Aykut Oray yaşasaydı, o gün hep birlikte doğum gününü kutlayacaktık. Zamansız gittin be katil. Rakı kadehin, sevgili eşin Süendan, biricik oğlun Anıl ile resim çektirdik, çok da kulağını çınlattık. Saygılaaarrrrrr. Anladikos.

ARDA TURAN

Git kardeşim git. Avrupa’nın neresi olursa olsun git. Hem de gelmemek üzere. Bu ülkeye fazlasın ve durdukça seni iyice çıldırtacaklar. AYNA Hamit Altıntop: “Çaresiz durumdayım.” Emre Belözoğlu: “Bırakıyorum.” İşte Hiddink’i anlatan Milli Takımımız.

GALATASARAY

Misimoviç, Pino, Insua bir Keita etmez demiştim. Rijkaard’ı unutmuşum kusura bakmayın.

GERİYE DÖN MARŞ MARŞ

Guti ile Quaresma’yı çıkartın Beşiktaş çoktaaaan yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı bile. Sakatlıkları uzun sürerse Schuster de A2’ye gidebilir.

ŞENOL GÜNEŞ

Trabzonspor’un Kasımpaşa’yı yiyip bitirmesine rağmen hocası, “Daha çok eksiğimiz var” diyor. Başkası olsa, “Şampiyonluğa oynarız” deyip keser atardı.

KARABÜKSPOR

Başkanına bak takımını al... Karabükspor Başkan Feridun Tankut ile ligdeki ilk sezonunda fırtına gibi esiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder