A. Yavuz Kocaömer Bugün söz okurlarımızda...
HABERİ PAYLAŞ

Bugün söz okurlarımızda...

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

‘İyi ki varsınız'

Merhaba TESYEV Ailesi kolay gelsin. 6 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul’da düzenlediğiniz bursiyerler toplantısındaki ilgi ve alakanız için hepinize sonsuz teşekkürler. Sayenizde çok güzel zaman geçirdik. Emeğinize sağlık. İyi ki varsınız...

Hüseyin Dirik
Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü

‘POSTA okurlarına teşekkürler'

Tarafınıza göndermiş olduğum mektubum POSTA Gazetesi’nde yayınlandı. Güzel ülkemizin dört bir yanından bana kitaplar gönderildi. Sizlere ve duyarlı vatandaşlarımızın hepsine çok teşekkür ederim. Bana ulaşanlar kitapları alıp almadığımı merak ediyorlar. Dört duvar arasından ancak onlara sizin aracılığınız ile ulaşabilirim. Bu ricamı kırmazsanız sizlere minnet duyarım.

Atakan Durmaz T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu C-3 Koğuşu Seydikemer / Muğla

‘TESYEV’e selam’

İşitme engelliyim. Ailem İstanbul’da yaşıyor. 11 yıldır cezaevindeyim. Türkiye ve Avrupa’daki federasyonlar, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu, Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonu ve İstanbul’da bulunan 5 ayrı işitme engelliler derneğindeki, Türkiye’de çeşitli illerde bulunan işitme engelliler ve spor kulübü derneklerindeki arkadaşlarıma ve bütün engellilere selam söylüyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ferhat Yılmaz / Kocaeli

'Kabul edilemez'

Ahmet Hakan’ın kullandığı özürlü sözü kabul edilemez. Engellileri, konum sıkıntısı olan canlı olarak tanımlayabiliriz. Çünkü insanlık serüveni bu türlü yaklaşımları daima görmüş. Eğer bir “özür” aranacaksa kendi kimliği üzerinden bir yaklaşım sergilesin. M. K.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe

'Mektup yazar mısınız?'

■ Mektup arkadaşı arıyorum. Kayseri’de yaşıyorum. 3 senedir cezaevindeyim. Son 11 ay cezam kaldı. Yaşım 23. Mektup gönderenlere mutlaka cevap yazarım.

Ozan Duman Gültepe Kapalı Cezaevi 4. Kısım Kayseri / Merkez

■ 30 yaşındayım. Uzun süredir yatmaktayım. Maddiyata önem vermeyen, kendini bilen, samimi arkadaşların mektuplarını bekliyorum.

Turgut Çapraz L Tipi Kapalı Cezaevi B-1 Koğuşu / Çorum

'Bize kitap yollayın'

■ Mağdur durumdaki bir kader mahkumu olarak hayırsever yayınevlerinden veya kişilerden aşağıda adını ve yazarını belirttiğim kitapları göndermelerini rica ediyorum.

● Kur’an-ı Kerim’in Şifresi (Dr. Ömer Çelakıl)

● Rölativite Teorisi (Albert Einstein)

● Mu Uygarlığı Tarih Kitabı

● Manyetik Enerjiyi Depolama Yönetimi.

Gönül Sökmen Kapalı Kadın C.İ.K. Yenişehir / Bursa


■ 37 yaşındayım. 7 yıldır cezaevindeyim. Burada zamanımı kitap okuyarak değerlendiriyorum. Kendim kitap alıyorum ama her zaman imkanım olmuyor. Sizlerden okuyup bitirdiğiniz ve okumadığınız siyaset, bilim, sosyoloji, felsefe, tarih, antropoloji, mitoloji, tarihi roman ve bunlara benzer kitaplarınızı göndermenizi rica ediyorum.

Kadir Köksal T Tipi K.C.İ.K. D-28 Konya / Ereğli

■ 5 yıldır cezaevindeyim. 10 yılı aşkın cezam var. Okumayı seviyorum. Değerli okurlar, polisiye, aşk veya kendini geliştirmek için kitaplar yollarsanız çok sevinirim. Okumak bir yaşamdır. Zamanımızı iyi değerlendirelim, çünkü akıp gidiyor.

Gürkan Aküzüm T Tipi Kapalı Ceza Evi B 7 Koğuşu / Kars

■ 22 yaşında kader mahkumuyum. Burayı bana unutturan tek şey kitaplar. Hayırsever vatandaşlardan okumuş oldukları eski kitapları saklayacaklarına bana göndermelerini rica ediyorum.

Hakan Göçer Ümraniye T Tipi K.C.E. İstanbul

Sıradaki haber yükleniyor...
holder