A. Yavuz Kocaömer Bugün sözü okurlarımıza bıraktık
HABERİ PAYLAŞ

Bugün sözü okurlarımıza bıraktık

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

'Muhteşem bir toplantıydı'

Ben Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’na (TESYEV) bu sene yeni katılanlardanım. Hiç bu kadar güzel geçeceğini tahmin edemeyeceğim muhteşem bir bursiyerler toplantısı oldu. Hayatla ilgili çok şey öğrenmemin yanı sıra, bana aile sıcaklığını ve samimiyetini gösteren, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Eminim bir sonraki buluşmamız çok daha güzel geçecek. Sevgilerimle.

E. G. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık

'Okumak istiyorum'

4 yıldır cezaevindeyim. 5 yıl daha cezam var. Yüksek lisans yapmak istiyorum. Dönemlik 1.600 TL okul harcım var. Bunun karşılanması için burs veya yardımseverlerin desteğini bekliyorum. Yardımlarınızı PTT havalesi ile gönderin.

Abidin Yılmaz L Tipi Kapalı Cezaevi C-16 / Kilis

‘Giriş katı bir evim olsa’

Daha önce yaşadığım ev giriş katıydı. Şimdi oturduğum ev 1’inci katta. İnip çıkamıyorum. Ev bulamadım ve çok zorluk çekiyorum. Kalp hastasıyım. Şimdi düz giriş ev buldum ama taşınacak, depozite verecek param yok. Param kirayı vermeye zor yetiyor. Ev kiraları 600-650 TL arası. Kamyon, taşınma vs. 3.500 TL lazım. Hayırsever büyüklerim beni bu çileden kurtarın, Allah rızası için yardımcı olun. Çaresizlik çok zor.

Yıldız Bulut

Tel: 0536 465 89 01

'Mektup yazar mısınız?'

■ İstemeyerek de olsa bu dört duvar arasındayım. Belli bir süre daha buradayım. 27 yaşındayım ama en güzel yıllarımı dört duvar arasında kaybettim. Geri kalan günlerimde satırlarıyla yanımda olacak mektup arkadaşlarını bekliyorum.

İlkay Dere Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu C-9 Koğuşu Alaşehir / Manisa

■ 2 yıldır cezaevindeyim. Önümde daha uzun yıllar var. 45 yaşındayım ve kimseden maddi bir beklentim yok. Her kesimden yazışmak için mektup arkadaşları arıyorum.

Cemil Yıldız E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu B-4 Koğuşu / Amasya

■ 30 yaşındayım. 4 yıldır cezaevindeyim. Gaziantepliyim. Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum. Tanışmak ve sohbet etmek isteyen arkadaşlardan mektup yazmalarını bekliyorum.

Mustafa Taş T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü B 1-6 Koğuşu Çamlıbel / Tokat

■ 3 yıldır cezaevindeyim. Ailem yok, arayanım soranım yok. Çok yalnız ve mutsuzum. Belki sizin vesilenizle bir mektup arkadaşım olur, dertleşiriz, birbirimize manevi destek oluruz.

Gürcan Taşkıran T Tipi Kapalı Cezaevi B/37 Koğuşu Ereğli / Konya

'BJK forması bekliyorum'

28 yaşındayım. 3 yıldır cezaevinde yatıyorum. Buradan Beşiktaş’ın Çarşı Grubu taraftarına sesleniyorum. Bende koyu bir Beşiktaşlıyım. Çarşı grubu abilerimden M beden eşofman ve Beşiktaş forması istiyorum. Ayrıca duyarlı vatandaşlardan kitap istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Temel Menderes Taş Zemin I Blok 3 Oda 3 D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Kocabaş / Denizli

'Mehmet Topal'a sesleniyorum'

Köşenizi takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Gazetenizde biz engellilerle ilgili bir köşenizin olması bizi çok mutlu ediyor. Yüzde 56 engelliyim ve 1 yıldır cezaevindeyim. Gelenim gidenim ve gelirim yok. Çok kötü günler geçiriyorum. Maddi desteğe ihtiyacım var. Buradan fanatik taraftarı olduğum Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal Ağabey’e ve kulübün diğer futbolcularına sesleniyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Yeni sezonda başarılar dilerim.

Murat Korkmaz Devrek Açık CezaeEvi Devrek/ Zonguldak

'Yalnızlık çok zor'

10 yıldır cezaevindeyim. Rahatsızlığımdan dolayı yalnız kalıyorum. Kimsesizlik ve çaresizliğin ne olduğunu bilen insanlardan Allah rızası için yardım bekliyorum.

Ramazan Atak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi Mahmutlar PTT Şubesi Mahmutlar- Alanya/Antalya

Sıradaki haber yükleniyor...
holder