Yaşam Building ikinci yaşını kutluyor

Building ikinci yaşını kutluyor

Paylaş
Building ikinci yaşını kutluyor

Genç tasarımcıların moda dünyasına ilk adımlarını attıkları mekan Building, 2 senedir yürüttüğü “Build your own fashion” adı altında sergilenen tasarımcı projesinin kapılarını dördüncü kez açıyor

Projenin amacı genç, yetenekli tasarımcıların koleksiyon ve sezona bağlı kalmaksızın, diledikleri tasarımları sergileyebildikleri ve satışını yapabildikleri bir platform. Building tasarımcıların sezon, trendler, modanın kurallarına uymanın dışına çıkmayı hedefliyor. Tasarımcılar diledikleri zaman diliminde farklı tasarımları mağazada sergileyebiliyor. Farklı stillerde, bir çok tasarımcının bir araya getirilmesinin iletişim gücü kullanılarak organizasyonlar düzenleniyor. Modanın genç yeteneklerine sundukları bu fırsat ile önümüzdeki günlerde farklı bir çok projeye imza atmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Building ortağı Cenk Tavukçuoğlu; “Tasarım ürünü almak isteyen müşterilerimiz bu mekana geldiği zaman kışın bir bikini, yazın bir kışlık mont görebilir. Farklı stillere sahip pret a porter- houte couture- beach wear-street couture gibi tasarım ürünleri görebilirsiniz. Burası tek bir stilin, tek bir tarzın mekanı değil. Tasarıma önem veren herkesin kendine uygun bir parça bulabileceği bir platform. İkinci yaşımızı kutladığımız bu ay projemizi 4. defa var olan ve yeni katılan tasarımcılarımızın yeni ürünleri ile kapılarını açıyoruz.”

Her sezon iç mekanında ve satışa sunduğu ürünlerde değişiklikler yapan Building, ikinci yaşına özel en uzun masanın ardından en uzun ‘stand’ ı tasarladı. 25 metrelik standında 18 tasarımcıyı sunacak olan konsept mağaza, 5 takı, 2 ayakkabı ve 1 de çanta markasını moda severler ile ilk kez buluşturacak. 22 Mart tarihinde kapılarını açan mağaza dört ay boyunca Galata, Serdar-ı Ekrem sokakta alışveriş, tasarım ve moda severlerin öncelikli durağı olmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Tasarımcılar:

1. Nihan Peker
2. Nazlı Bozdağ
3. Nazlı Ceylan
4. Burcu Kuru
5. Cihan Nacar
6. Burçak Ertem
7. Burcu Aslan
8. İlker Büyükkurt
9. Ece Giani-Edge
10. Melike Karaaytaç
11. Pınar Yeşilnacar
12. Selcin Muçuoğlu
13. Gözde Taşkın-Rakha
14. Gizem Baş
15. Duygu Şahin
16. Nilay Sorgüven
17. Tuvana Büyükçınar-A46
18. Ricky Pinto-R2P

Takı tasarımcıları;

1. Deniz Kaprol
2. Cenk Enüstün-Chain Reaction
3. Şebnem Gemalmaz-Urban Bake
4. Çiğdem Paçal-Angle Dust
5. Funda Yıldırım-FuduMudu

Ayakkabı tasarımcıları;

1. Zeynep Atınç
2. Yağmur Caner & İmad Zeyat-Studio Rain

Çanta tasarımcısı;

1. Zeynep Korel-Piura by Zeynep Korel