Gündem Bulaşık cinayeti

Bulaşık cinayeti

Paylaş
Bulaşık cinayeti

Bursa'da kayınpederinin restoranında garson olarak çalışan 24 yaşındaki Okan Odabaş, kendisine bulaşık yıkatmak isteyen Müessese Müdürü Murat Karagöz'ü bıçaklayarak öldürdü

Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi'nde kayınpederi Şenol Işıkyel'in (46) işlettiği PTT sosyal tesislerinde garson olarak çalışan Okan Odabaş, on gün önce Ankara'dan gelerek tesislerde müessese müdürü olarak işe başlayan Murat Karagöz'le kendisine kötü davrandığı gerecekcesiyle sık sık tartışmaya başladı.
Okan Odabaş dün gece çalıştığı işyerinde Murat Kargözü sol koltuk altından bıçakla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Murat Karagöz doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

"ZOR İŞLERİ YAPMAMI İSTEDİ"

Cinayet sonrası yakalanan ve alkollü olduğu belirlenen Okan Odabaş, "Murat Karagöz, müdür olarak çalışmaya başladığı kayınpederimin tesisinde bana kötü davranıyordu.

Tüm zor işleri yapmamı istedi. Son olarak dün gece lokaldeki bulaşıkları yıkamamı istedi. Burada 'Garson' olarak çalıştığını belirtip, bulaşıkları yıkamayacağımı söyledim.

Bu kez bana, 'Burada müdür benim. Ne dersem onu yapacaksın' diyerek çıkışıp hakaret etti. Bende sinirlenip onu bıçakladım. Bulaşıkları yıkamamı istemese olay bu boyuta gelmezdi" dedi.

Sorgulaması devam eden Okan Odabaşı, ifadesinin ardından "Adam öldürmek" suçundan adliyeye çıkartılacak.

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA (DHA)