Gündem Bulaşık makinesi kaybeden var mı?

Bulaşık makinesi kaybeden var mı?

Paylaş
Bulaşık makinesi kaybeden var mı?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, yol ortasında bulunarak belediyeye teslim edilen bulaşık makinesinin sahibinin bulunması için belediye hoparlöründen anons yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Şeker, kamyoneti ile Kayseri Caddesi’nde seyir halinde iken yol ortasında bir kutu fark etti. Kutunun içinde bulaşık makinesi olduğunu gören Şeker, kaybedildiğini anladığı bulaşık makinesini kamyonetine koyarak belediye binasına getirdi.

Haberin Devamı

Kayıp bulaşık makinesinin sahibinin bulunması için belediye anons sistemi devreye girdi. Belediye hoparlörlerinden "Bulaşık makinesi bulunmuştur. Kaybedenlerin belediyeye başvurması rica olunur" anonsu yapıldı.

DÜŞÜRDÜĞÜ MAKİNESİNİ TESLİM ALDI

Belediye hoparlöründen yapılan anonsu duyan esnaf, bir süre sonra aracından düşürdüğü bulaşık makinesini teslim aldı. Yahyalı’da açtığı beyaz eşya mağazasına mallarını taşıyan Murat Erdoğan'ın, nakil sırasında aracından düşen bulaşık makinesini fark etmediği öğrenildi.

Belediye hoparlöründen yapılan "Bulaşık makinesi bulunmuştur, kaybedenler belediyeye başvursun" anonsunu duyan Erdoğan, belediyeye geldi ve bulaşık makinesini teslim aldı. Erdoğan, makineyi düşürdüğünü fark etmediğini, belediyenin yaptığı anons sayesinde makineyi bulduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Makineyi belediyeye teslim eden duyarlı vatandaşa da teşekkür eden Erdoğan, şunları söyledi: "Yahyalı ilçesinde beyaz eşya mağazası açtık. Develi ilçemizdeki şubemizden Yahyalı’ya mal taşıyorduk. Kamyonetin arkasından bir bulaşık makinesi düşmüş, ama haberimiz olmadı. Daha sonra bir vatandaş, yolda bulduğu makineyi belediyeye götürmüş. Belediye hoparlöründen yapılan anonsla makineyi düşürdüğümüzü fark ettik. Belediyeye gidip bulaşık makinesini teslim aldık. Makineyi belediyeye teslim eden duyarlı vatandaşa da teşekkür ediyorum. Bulaşık makinesi düşme sırasında biraz hasar görmüş, ama yine de makineyi yeniden bulduğumuz için mutluyuz."