Yaşam Bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı

Bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı

Paylaş
Bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı

Mamak Belediyesi İşletme Müdürlüğüne bağlı kaynak atölyesinde çalışan Ali İhsan Korkmaz, yerde bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibi Hasan Beşevli'ye ulaşarak teslim etti

Mamak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ali İhsan Korkmaz (36), öğle paydosu sonrası evinden işyerine giderken yolda cüzdan buldu.

Haberin Devamı

İçinde 2 bin TL, ehliyet, nüfus cüzdanı ve çeşitli bankalara ait kredi kartları bulunan cüzdanın sahibi Hasan Beşevli’yi (56) cadde üzerindeki esnafa soran Korkmaz, bilgi alamayınca, cüzdanı işyerine getirerek şefi Abdullah Uzel’e verdi.

Cüzdanda not kâğıdındaki telefon numarasını arayarak sahibinin yakınına ulaşan Korkmaz ve Uzel, daha sonra buluştukları Hasan Beşevli’ye cüzdanı teslim etti.

'BULUNMASAYDI BORCUMU ÖDEYEMEZDİM'

Mamak Belediyesi’nden telefonla aranana kadar cüzdanını düşürdüğünden haberi olmadığını ve kredi kartı borcunu ödemek için bankadan para çektiğini belirten Beşevli, "Oğlumu yeni evlendirdim. Düğün taksidini ödemek için bankadan paramı çektim. 2 saat sonra belediyeden aradılar. Bulunmasaydı çok üzülürdüm, borcumu ödeyemezdim" diye konuştu.

Haberin Devamı

İşçi Korkmaz da "Vicdanım çok rahat. Ben vatandaşlık vazifemi yerine getirdim" ifadesini kullandı.

AA