Gündem Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında kriz tırmanıyor

Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında kriz tırmanıyor

Paylaş
Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında kriz tırmanıyor

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında kriz tırmanıyor. Arınç şimdi de, Ahmet Hakan'ın Melih Gökçek'le ilgili paylaştığı videoyu ve eski tweetlerini retweetledi. Ancak dikkat çeken, Hakan'ın paylaştığı videoda Gökçek'in FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e yağdırdığı övgüler oldu.

Arınç-Gökçek arasında bir türlü sular durulmuyor. Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sosyal medya üzerinden Gökçek'le ilgili eski tweetlerini yeniden yayınladı. Ardından Ahmet Hakan'ın Gökçek'le ilgili yayınladığı videoyu üzerine üç nokta koyarak retweet yaptı.


İşte o tweetler...







İşte o video..


NE OLMUŞTU?


Bülent Arınç, daha önce Melih Gökçek’in Fethullah Gülen Cemaati’ne destek çıktığını açıklayarak "Bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır" demişti. Gökçek, Arınç’a, “Ben sadece paralel yapının değil, hayır kurumu olarak bildiğim tüm kuruluşlara kanunun bana verdiği yasal çerçeveler içinde yardım etmişimdir...” diyerek yanıt vermişti.

Ardından, Melih Gökçek 'FETÖ Arınç'ı Başbakan yapacaktı' demiş, Arınç da yine sosyal medya üzerinden olayı yalanlamıştı. Dün o paylaşımları da tekrar retweetledi.

İşte o açıklamalar...