Magazin Bülent Ersoy 64. yaşını iftarla kutladı

Bülent Ersoy 64. yaşını iftarla kutladı

Paylaş
Bülent Ersoy 64. yaşını iftarla kutladı

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki akşam iftar yemeğinde doğum gününü kutladı. Yeni yaşını sanatçı dostları ile kutlayan Diva, geceye de başörtüsü ile gelerek herkesi şaşırttı

Yayın hayatına geçtiğimiz aylarda başlayan Magazin8 Extra programı, önceki akşam iftar yemeği düzenledi. Yemeğe katılan Ayla Çelik, Esra Balamir,Ragga Oktay, İvana Sert, Muazzez Ersoy, Murat Kurşun ve Gökhan Tepe'nin yanı sıra onur konuğu da Bülent Ersoy oldu.

Haberin Devamı

Levent'deki Hatay Medeniyetler Sofrası'nda düzenlenen yemeğe siyah elbisesinin üzerine siyah başörtüsü ile gelen Diva, giyim tarzı ile herkesi bir kez daha şaşırttı. Mekan girişinde "Bu sene katıldığım ilk ve son iftar yemeği, ben tatile çıkıyorum. Beni başka bir çağırmayın" diyerek içeri girdi.Neşesi yerinde olan Ersoy, iftar saatine kadar sanatçı dostlarıyla sohbet ederek vakit geçirdi.

Evlendir beni yüzüm buruştu

Sofralara geçilmesi ile Diva, yemek duası okudu. Ezan okunduktan sonra duaya başlayan Ersoy, iftarını hurma ile açtı. Mekana gelmeden önce özel istek yapan Diva, özel garsonunu ve menüsünü getirterek önden hazırlık yaptırdı. Keyifli sohbetler ile geçen yemeğin ardından, büyük bir ekip ile fasıla geçildi. Müzisyenlere eşlik eden Diva, uzun süre şarkılar söyledi. Müzisyenler ile mani atışmasına girerek herkesi kahkahaya boğan sanatçı, "Aman evlendir beni, yüzüm buruştu" diye bağırdı.

Haberin Devamı

Şekerden heykeli yapıldı

Yenen iftar yemeğinin ardından sürpriz pasta kesimi ile Bülent Ersoy, yeni yaşına dostları ile girdi. Yapılan organizasyondan habersiz olan Diva'nın gözlerini kapatan Esra Balamir, pastanın gelmesi ilegözlerini açtı. Pastayı görünce şaşıran Diva, "Pastaya bayıldım, bugün 64 yaşıma girdim" diye bağırdı. Geçen hafta giydiği elbisesi ve tektaş yüzüğüne kadar detayların tam olduğuna dikkat çeken Diva, papatya desenlerini de çok sevdiğini söyledi.