Magazin Bülent Ersoy’dan İsmet Sezgin’e mektup!

Bülent Ersoy’dan İsmet Sezgin’e mektup!

Paylaş
Bülent Ersoy’dan İsmet Sezgin’e mektup!

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Türk siyasetenin deneyimli ve sevilen ismi İsmet Sezgin'in vefatının ardından duygularını kaleme aldı

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy’un, Türk siyasetinin deneyimli ve sevilen ismi İsmet Sezgin'in vefatının ardından duygularını kaleme aldığı öğrenildi. Ersoy’un yazdığı mektubu Instagram adresinden ses sanatçısı Onur Akay paylaştı. Akay, İsmet Sezgin’in özel bir aile fotoğrafını da paylaşarak, Sezgin’in ünlü damadı ve ünlü kızına başsağlığı diledi.

Fotoğrafta, İsmet Sezgin’in damadı oyuncu Tamer Levent ve Sezgin’in kızı TRT'nin ünlü spikerlerinden Seynan Levent yer alıyor. Usta oyuncu Tamer Levent bugünlerde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı Cesur ve Güzel dizisinde canlandırdığı Tahsin Korludağ rolüyle hayranlarının karşısında.



İşte Onur Akay’ın o paylaşımı:

Bülent Ersoy, İsmet Sezgin’in vefatının ardından duygularını kaleme aldı! Bende İsmet Sezgin’e Allah’tan rahmet diler, damadı usta oyuncumuz Tamer Levent’e, kızı usta spiker Seynan Levent’e ve tüm ailesine başsağlığı dilerim.

İşte Bülent Ersoy’un mektubu:

Abilerin Abisi Canım İsmet Abim benim.
Zat-ı Alinizle ilgili bu acı haber ile riyasız, yürekten söylüyorum ki, sanki aile bireylerimden birisini kaybetmiş gibi hissettim kendimi...

Merhum büyüğüm; velinimetim Sn. Turgut Özal Beyefendinin zamanından itibaren sizin bendeki emeğiniz, hakkınız çok büyüktür. Hakkınızı bana helal edersiniz inşaallah. Ben, yüce gönüllü bir abimi kaybettim.

Bağlandığım bir kişi daha beni terk etti; acım çok büyük. Mekanınız cennet, ruhunuz şad olsun. Ve tüm Aile-i Efrad-ı Umumuyinize ve de tüm siyaset camiasına da saygılarımla taziyelerimi arz ederim efendim.”


Eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin 88 yaşında öldü

Haberin Devamı