Magazin Bülent Ersoy sahneden inip hastaneye gitti

Bülent Ersoy sahneden inip hastaneye gitti

Paylaş
Bülent Ersoy sahneden inip hastaneye gitti

Bülent Ersoy önceki gece Jolly Joker'de sahneye çıktı. Hasta olduğunu söyleyen sanatçı, konser sonrası hastaneye gidip serum taktırdı. Bülent Ersoy, İzmir-İstanbul uçağında olay çıkardığı iddiasına da yanıt verdi

Türk sanat müziğinin usta sesi Bülent Ersoy, önceki gece Vadistanbul'daki Jolly Joker'de konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan sanatçının sesinin kısık olduğu ve ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Hasta olduğunu söyleyen Bülent Ersoy, ''Çok kötüyüm. Sanki sigara içen bir insanmışım gibi ciğerlerimde sorun olmuş. Buradan hastaneye gideceğim, serum takılacak. Söz verdiğim mekana çıkmam gerekiyor, profesyonel olmak budur'' dedi.

''ÇAĞLA ŞIKEL VE ÖZGE ULUSOY ŞAHİT''

Bülent Ersoy, geçen gün seyahat ettiği İzmir-İstanbul uçağında olay çıkardığı iddiasına da yanıt verdi.

Business'ta uçan sanatçı, yanında oturan yolcuyu istemediği için kavga çıkardığı ve uçağın yarım saat rötar yapmasına neden olduğu haberlerini yalanladı:

''O haberlere çok sinirlendim. Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy da oradaydı. Allah'ıma şükürler olsun ki onlar yaşananları gördü. İyi ki o kızlar vardı, yoksa ki

Basının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Bülent Ersoy, saat 03.30'da mekandan ayrılarak Fulya Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Sanatçıya burada serum tedavisi uygulandı.


Bülent Ersoy servetini devlete bağışlayacak



Bülent Ersoy'un pembe sabahlık ve terlikleri dikkat çekti.

Haberin Devamı