Serhan Sokulgan Bülent Ersoy'un mayolu taktiği
HABERİ PAYLAŞ

Bülent Ersoy'un mayolu taktiği

Haberin Devamı

Bülent Ersoy'un attığı her adım olay yaratırken bu durumu bilip her halini şova dönüştürmesi de kaçınılmaz bir son oluyor. Dünya Güzelleri programında seyircinin gerçek olmadığını bildiği, kurgulanmış bazı sahneler gerçekten çok komikti. Ancak her ne olursa olsun kurgulanmış bir akış olsa da Türk halkı, Bülent Ersoy' un her halini merak edip izlemekten keyif alıyor.

Bülent Ersoyun mayolu taktiği

Geçen hafta program için Vietnam koylarından birinde kıyafetleri ile denize giren Bülent Ersoy'u mayolu görememiştik. Photoshop ile büyük kıyak geçilen Diva'nın bu sütun vücut görünümlü fotoğrafları yine kendini ve programını çok konuşturmaya yetti.

YENİ GÜZELİN KRALİÇELİĞİ 24 SAAT SÜRDÜ

Güzellik yarışmalarında tacı alınan isimler arasında Hülya Avşar belleklere kazınırken geçen akşam gerçekleşen Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen' in de kraliçeliği sadece 24 saat sürdü. 15 Temmuz' da attığı o tweeti okuduğumda benim de kafamda gerçekten şimşekler çaktı.

Bülent Ersoyun mayolu taktiği

İlk başta bir hacker'ın oyunu diye düşündüğüm bu nahoş durum, maalesef gerçekti ve o tweeti Itır Esen atmıştı. Daha 18 yaşında bir genç kızın yazdığı şeyin bu denli hayatına mal olması gerçekten üzücü.

GÜZELLİK YARIŞMALARINDAN ARTIK ÜNLÜ KİMSE ÇIKMIYOR

Özellikle 90'lı yılların güzellik yarışmalarından çıkan isimlerin hepsi çok daha popüler olurdu. O yarışmalardan çıkan isimler şimdilerde de en çok tercih edilen isimler olmaya devam ediyor. Pınar Altuğ' dan Demet Şener' e, Çağla Şıkel'den Burcu Esmersoy'a daha kimler var saymakla bitmez.

Bülent Ersoyun mayolu taktiği

Kimi oyunculuk kariyerini geliştirdi ve oyunculukla devam etti kimisi televizyon programı ya da ana haberleri sundu. Hepsinin bir reklam filmi de muhakkak var. Yıllar içinde kendini diğer isimlerden sıyırıp yerini sağlamlaştıran bu isimler, magazinin vazgeçilmez isimleri arasında yer aldıkları gibi iş tekliflerinde de ön sıradalar.

BU KIŞ SEZONU DA TÜRKÇE MÜZİK HAKİM

Türkçe müziğin son yıllardaki hızı daha da yükseliyor. Sadece yabancı şarkılara playlistlerinde yer veren bazı mekanlar bile aralarda muhakkak Türkçe şarkılar çalıyor. Canlı müziğin dışında, bu kış sezonunda Türkçe müziğe ağırlık veren ve sadece Türkçe çalacak olan mekanlar hızla artacak.

SESS NİŞANTAŞI: İstanbul'un en kült olmuş Türkçe müzik mekanı. Bu sezon yedinci yılına girecek olan Sess, yeni yüzü ile hizmet vermeye devam edecek. Ünlü isimlerin eğlenmek için en çok tercih ettiği Sess markası, müzik çizgisini ve kadrosunu bozmadan bu sezon da DJ Can Parlak' ın müzikleri ile eğlenecek.

Bülent Ersoyun mayolu taktiği

ALBÜM KURUÇEŞME: Boğaz hattında tek Türkçe müzik çalan Albüm, uzun yıllardır hizmet veriyor. Müdavimlerin uğrak mekanlarından biri olan Albüm'ün işletmesini Fahri Başkan yapıyor. Pazar geceleri ise hiç şaşmadan arabesk konsepti ile Cenk Çöteli kabinde oluyor.

ZİRVE PERA: Pera bölgesinde açılan Zirve Pera yeni olmasına rağmen her akşam dolup taşıyor. Özellikle tasarım DJ kabini ve locaları çok havalı. Genç kitleye hitap eden Zirve Pera' da hemen hemen her akşam ünlü yüzlerin olduğu başka bir event var. Perşembe geceleri Kemal Doğulu DJ kabininde yer alıyor. Cuma gecesi de "İki Cihan" şarkıları ile dikkat çeken Turaç Berkay Özer ve Belma Şahin sahne alıyor.

TREN PERA: Türkiye' nin birçok yerinde açılan Tren Pera daha çok üniversiteli kitleye hitap ediyor. Türkçe müziğin hakim olduğu mekanda ara ara yabancı müzik de çalıyor. Bu sezon da Beyoğlu'nda aynı yerinde hizmet vermeye devam edecek.

MAYMUN PERA: Pera bölgesinde bulunan her mekanın sonuna eklediği gibi, Maymun Pera da isminin yanına "Pera" yı ekleyenlerden. Eski büyük mekanından Pera Palas' ın karşısına taşınacak olan Maymun Pera da Türkçe müzikte adını yeni duyuranlardan.

ZİLLY: Uzun yıllar Beyoğlu'nda açık olan Zilly, Türkçe müziğini bu sene Nişantaşı'na taşıdı. Kabinde hangi isim ve DJ varsa gelen misafirlerle mikrofon ile interaktif diyolog kurulan Zilly' in başında bu yıl da Ataberk Oral var.

Bülent Ersoyun mayolu taktiği

45'LİK BEYOĞLU: 24 yıldır çizgisini bozmadan hizmet veren 45'lik en eskilerden. Zaman içerisinde birçok yerde ve şehirde şubesi açılmış olsa da Beyoğlu' ndaki yerini oyuncu, yazar, sinemacı müdavimleri hiç boş bırakmaz. Her kesime hitap eden 45' lik Beyoğlu, günümüz Türkçe şarkıları yerine ismine uygun bir şekilde 70'ler ve 80'ler ağırlıklı Türkçe şarkılar çalıyor. Fuat Akyol mekanın sahibi ve işletmecisi olsa da haftanın birçok akşamı DJ kabininde oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder