Spor Bülent Uygun'dan Ankaragücü açıklaması

Bülent Uygun'dan Ankaragücü açıklaması

Paylaş
Bülent Uygun'dan Ankaragücü açıklaması

Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, Ankaragücü ile yeni sezon için el sıkıştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

Uygun, geçen hafta yazılı ve görsel basında kendisinin yeni sezon için Ankaragücü kulübü ile anlaştığı yönünde haberlerin yer aldığını hatırlattı.

Böyle bir durumun kesinlikle olmadığını, konu hakkında kendisine ait resmi internet sitesinde açıklamada bulunduğunu dile getiren Uygun, "Ankaragücü ile yeni sezon için el sıkıştığım şeklinde deklare edilen haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Uygun, Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay ile yönetiminde birlikte görev yaptıkları Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nun bir toplantısında bir araya geldiklerini ifade ederek, "Sayın Atalay, benim için çok saygın bir kişiliğe sahiptir. Kendisi bir araya geldiğimiz bu toplantıda benim de ismimi zikrederek ’çalışmak istediğimiz hoca olabilir’ şeklinde bir açıklamada bulunmuştur. Bunun dışında bir açıklama da olmamıştır" diye konuştu.

Ankaragücü’nün seyircisi, teknik ekibi, yönetimiyle her zaman liderliğe oynayabilecek kadro ve altyapıya sahip, Türk futbolunun köklü ve güzide bir kulübü olduğunun altını çizen Uygun, şunları söyledi: "Ankaragücü futbol takımı, başarıyı temel ilke edinmiş her hocanın çalışmak isteyebileceği kulüplerimiz arasındadır.

Profesyonel futbol insanları olarak şartların ve zamanın bizleri nasıl karşılayacağının takdiri futbolseverlerin olacaktır. Her zaman istediğim şudur; Allah bana başarılı olacaksam hizmet etme fırsatı versin. Bununla birlikte, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Konya gibi kulüpler her zaman şampiyonluk yolunda mücadele edebilecek takımlarımız arasında olup, artık Anadolu’nun yükselen futbol değerleri arasında yerlerini almışlardır. Yönetiminde bulunan birbirinden değerli isimlerle Türk futbolunun geleceğini şekillendirmede, isimlerinden söz ettirmede hiç şüpheniz olmasın başarılı olacak teknik bilgi ve donanıma sahiptir."

Haberin Devamı


AA