Spor Bülent Yıldırım'ın verdiği karar ortalığı karıştırmıştı! İşte gerçek...

Bülent Yıldırım'ın verdiği karar ortalığı karıştırmıştı! İşte gerçek...

Paylaş
Bülent Yıldırım'ın verdiği karar ortalığı karıştırmıştı! İşte gerçek...

Türk Telekom Arena’da oynanan derbinin ilk yarısında yeşil sahalarda çok ender görülen cinsten bir penaltı kaosu yaşandı. Aslında yaşanan bu karmaşanın sebebi ne hakemdi ne de futbolcular...

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan derbide, Wesley Sneijder’in derin pasıyla 13. dakikada sağ kanatta topla buluşan Yasin Öztekin hızla ceza alanına girerken kendisini takip eden Atınç Nukan’ın müdahalesiyle bir anda yerde kaldı. Galatasaraylı futbolcular ve taraftarların penaltı beklediği bu pozisyonda hakem Bülent Yıldırım’ın verdiği karar sonrası ortalık bir anda karıştı.


SPİKERDEN HATALI YORUM


Karşılaşmanın ardından ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu'nun yaptığı pozisyon analizinde, hakemin vücut dilinin aslında spiker tarafından hatalı yorumlandığı belirtiliyor.

İşte Erman Toroğlu'nun pozisyon analizi:

"Maçtan sonra Galatasaraylı yöneticiler konuşacaklar "Bizim penaltımız verilmedi" diye. Beşiktaşlı yöneticiler konuşacaklar "Bizim penaltımız verilmedi" diye. Bunlar idarecilerin maçtan sonra konuştukları.

Bakın bunlara yöneticiler demiyorum, idareci diyorum. Yönetmek başka şeydir, idare etmek başka şeydir. Aynen Bülent Yıldırım'ın yaptığı gibi. O da idare etti. Hooop, hooop. Peki maçı anlatan spiker idare etti mi? O da idare etti. Nasıl?

Galatasaray için penaltı istenilen pozisyonda "Hakem penaltı verdi" diye 4 defa canlı yayında söyledi.Peki penaltı veren hakem öne doğru mu gider, geri geri mi gider. Hakem autu gösterip geri geri gidiyor."

Haberin Devamı