Spor Bulgar Doka 3 yıllığına İBB'de

Bulgar Doka 3 yıllığına İBB'de

Paylaş
Bulgar Doka 3 yıllığına İBB'de

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, prensipte anlaştığı Brezilya asıllı Bulgar futbolcu Francisco Lima da Silva (Doka) ile 3 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı

Bulgar futbolcu, Langa Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile futbol şube sorumlusu Kamil Dizar’ın da katıldığı törende, kendisini 3 artı 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı konuşmada, Doka’yı iki yıllık bir takip sürecinin ardından takımlarına kattıklarını belirterek, "Özellikle bu sezon daha üst seviyedeki başarılar için genç bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Avrupa hedefimiz var. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz.

Doka, Bulgaristan Milli Takımı’nda da giyen, kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Bu sözleşme takımımıza ve kendisine hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

Doka da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, "Buraya geldiğim için mutluyum. Bana verilen görevleri yerine getirmeye, gösterilen güvenin karşılığını vermeye çalışacağım" dedi.

Bulgaristan’ın Litex Lovech takımından transfer edilen 1984 doğumlu Doka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da 22 numaralı formayı giyecek.

Futbolcunun menajeri eski İstanbulsporlu futbolcu Nesim Özgür ise Doka’nın Brezilya asıllı olduğunu ve Bulgaristan Ligi’ndeki başarılı futbolu nedeniyle Bulgar vatandaşlığına geçirilip milli takımda oynamaya başladığını söyledi.

Haberin Devamı