Spor Bulgar futbolunda seks skandalı

Bulgar futbolunda seks skandalı

Paylaş
Bulgar futbolunda seks skandalı

Bulgaristan Milli Takımı oyuncuları Valerij Bojinov ile Nikolaj Mihajlov arasında yaşananlar, milli maçı bile gölgede bıraktı

Popstar eşi Alicia'dan ayrılan Bojinov, geçen yıl milli takımdan arkadaşı olan 22 yaşındaki genç kaleci Mihajlov'un eski sevgilisi playmate Nikoleta ile birlikte olmaya başladı.

Nikoleta'nın sosyal paylaşım sitesine koyduğu fotoğraflarla 25 yaşındaki golcü futbolcuyla yaşadığı aşkı kamuoyuyla paylaşmasının ardından Mihajlov da Bojinov'un eski eşi Alicia'yla birlikte olmaya başladı.

Bu ikilinin de fotoğraflarla aşklarını kamuoyuyla paylaşmasının ardından iki çift arasında gerilim had safhaya çıkarken, Bulgaristan Futbol Federasyonu olayın daha da büyümemesi için büyük çaba sarfetti ancak başarılı olamadı.

Zira, katıldığı bir talk-şov programında takım arkadaşını yerden yere vuran genç kaleci, programın iki moderatörüne "Milli takımın forvet hattında Bojinov'un yerine sizi oynatsak ondan daha fazla gol atardınız" diyerek eski sevgilisiyle aşk yaşayan takım arkadaşına göndermede bulundu.

Bu açıklama üzerine görüşleri sorulan Bojinov ise tebessüm ederek "Düşmanlarımı işte böyle çatlacağım" şeklinde konuştu.

Bulgaristan, EURO 2012 Elemeleri'nde geçtiğimiz cumartesi günü oynadığı maçta İsviçre ile golsüz berabere kalmıştı. 2004 yılından bu yana Bulgaristan Milli Takımı'nda forma giyen Bojinov'un ise milli formayla 34 maçta 7 golü bulunuyor.

Haberin Devamı