Magazin Bulunmasaydı ölüyordu!

Bulunmasaydı ölüyordu!

Paylaş
Bulunmasaydı ölüyordu!

Kıbrıs'da kaldığı otelden ayrılarak dalmaya çıkan ve saat 14'den 22 sularına kadar haber alınamayan Doğuş, bir aile tarafından evlerinin yakınındaki dik kayaların altındaki bir kumsalda yarı baygın olarak bulundu

Magazinkolik.com'un haberine göre, hemen Doğuş’un yardımına koşan aile, Doğuş’un kendine gelip menajerinin numarasını vermesiyle menajeri Gökçen Hanım’a ulaştılar. Olay yerine çağrılan ambulans kayalıklardan aşağı inemeyince, Doğuş sedyeye bağlanarak yukarı çıkartıldı. Acil olarak Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan Doğuş, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Doğuş, kaldırıldığı Lefkoşe Devlet Hastanesi’nden çıktıktan sonra araçta oteline giderken,çok su yuttuğunu ve hastaneden kendi isteğiyle çıktığını belirtti ve yaşadığı talihsiz olayı, “Sabah saatlerinde dalmak üzere kayalıklara doğru yüzmeye başladım… Birden hava patladı ve otel yetkililerinin uyarısıyla geri döndüm.

Saat 14 civarı bu kez kayalıklardan atlayıp dalacak uygun bir yer arayayım dedim. Son hatırladığım, kayalıklardan atlamamdı. Sonra başımda beni uyandıran ve yakında oturduğunu sonradan öğrendiğim beyefendinin beni dürtmesine kadar hiç ama hiçbir şey hatırlamıyorum. Başımdaki yara ve şişliğe bakılırsa, atladığım anda kafamı vurup, kendimi kaydetmiş olabilirim. "

"Hastanede doktorlar çok su yuttuğumu ve başımı vurduğum için bu gece müşahede altında tutulmam gerektiğini söylediler. Ben de onlara, “Bu olayda ölmediysem ben, demek ki ölmeyeceğim” diyerek, karşı çıkmalarına rağmen, imza verdim ve şu anda otele doğru yola çıktık. Kısaca Allah beni, sizlere ve tüm sevenlerime bağışladı” sözleriyle anlattı.

Haberin Devamı