Gündem Bulunursa kurtulacak

Bulunursa kurtulacak

Paylaş
Bulunursa kurtulacak

Tecavüze uğrayarak hamile kalan ve doğurduğu bebeğini annesine bırakıp kaçan eroin bağımlısı kız evine dönerse hayata yeniden tutunacak

ARKADAŞLARI ALIŞTIRDI

Haberin Devamı

Adana’da Zine Y. (55) adlı anne, eroin bağımlısı kızı F.’yi (19) tedavi ettirmek için çok uğraşmıştı. Ancak F., tedaviye yanaşmamıştı. Anne bunun üzerine kızı evde eroin kullanırken polise haber vermişti. Polis, genç kızı hastaneye götürmüş, ancak doktora direnen kız hastaneden bırakılmıştı. F., hastanenin önünde eroin krizine girip düşmüştü. Genç kız yerde çırpınırken annesi, “Kızımı arkadaşları eroine alıştırdı, kurtarın onu” diye feryat etmişti. Anne-kız evlerine dönmüştü.

HER YERDE ARANIYOR

Annenin feryadına, Adana Valiliği kayıtsız kalmadı. Valilik görevlileri, evinde görüştükleri genç kızı tedaviye ikna etti ve tüm tedavi masraflarını üstlendi. Ancak genç kız, önceki sabah çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Valilik’e koşan anne Ziyne Y., “Kızımın sevgilisi Faik uyuşturucu satmaktan hapse girmişti. Kızımın nerede olduğunu bilmiyorum. Ne olur onu bulun ve kurtarın” diye ağladı. Polis her yerde genç kızı arıyor.

Haberin Devamı

DHA