Dr. Haydar Dümen Bulutlara çıkmak için
HABERİ PAYLAŞ

Bulutlara çıkmak için

Haberin Devamı

Kadın ve erkek arasındaki çekim doğanın kuralı. Olmazsa olmaz. Ama her şeyden önce sabırlı olmak, doğru zamanı beklemek gerekiyor. Cinsellik o zaman sizi ve sevdiğinizi mutlu eder, bulutların üzerine çıkarır. Unutmayın, iyi bir avcı doğru zamanı bekler, boşa kurşun atarak kimseyi korkutmaz. En iyisi ayaklarınız yere bassın ki huzurlu olun

GÜNÜN SORULARI


Sürekli ilişkiye girmek istiyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da aynı yaşta. Erken boşaldığım için sürekli ilişkiye girmek istiyorum ama kız istemiyor. Bunun çözümü var mı? RUMUZ: YARALI KUŞ CEVAP Değerli okurum, olmaz ki, böyle de seks yapılmaz ki. Susuz musluktan damla damla akan suyla bardak dolmaz ki. Yazık kıza, ne umdu, ne buldu. Rüyalarına girmiştir. Kaç geceler kan ter içinde titreyerek uyandı. Sonra ‘al işte gör’ gibilerden çölde susuz kalmış bir macerapereste döndü. Umarım cinsellikten soğumaz. Yoksa ileride eşini mutlu edemez ve kendi de bir şey anlamaz. “İşte geldik, işte gidiyoruz” diye diye yaşamını bitirir. Kız haklı. Ağustos sıcağında susuzluktan dili damağı kurumuş, senin elinde de 1 bardak buzlu limonata. Kıza verdin, 1 yudum içince aldın. Bu işin kuralı: Ya limonatayı gösterme, nispet yapma ya da tadımlık bir yudumla onu mahsun bırakma. Doya doya içsin “Oh be” desin. Oysa senin de suçun yok. Saat ayarı böyle kurgulanmış. Merak etme, böyle de gitmeyecek. Usta bir ele onu ayara götüreceksin. Her şey yoluna girecek. Ne zaman? Evlilikte. Peki kız ne olacak? Onun bir insan olduğunu unutmayacak, tatlı görünen zehir zemberek işkencelerle oyalamayacak, cinsellikten soğutmayacaksın. Hadi bakalım, benim yiğidim, aslanım göreyim seni. Yaralı bir kuşa her türlü yardım yapılır. Kanat bile takılır. Ne zaman? Nikahtan sonra.

[[HAFTAYA]]

Kocamla birbirimizi arzulamıyoruz


10 yıllık evliyim, 34 yaşındayım. Kocam da 38 yaşında. 5 yıldır bazen ayda 1, bazen 2-3 kere ilişkiye giriyoruz. Ben alımlı, güzel, tutkulu bir kadınım. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: MUTSUZ MELEK CEVAP Sevgili okurum, kendimi ışınladım. 10 yıl sonra 2023’ün bugünü için düğmeye bastım. Yorulmuştum, o da nesi? Kulaklarımda bir şarkı. ‘Geçti ömrüm, yine hâlâ ben bin dert ileyim’ diyordum. Aman bu böyle ne dertmiş dedikten sonra işime döndüm, masamda mailini buldum. Hayat garip tesadüflerle doludur. Ben öyle metafizik şeylere inanmam ama bu rastlantı aklımda kaldı. Seninle paylaşmak istedim. Ah şu evlilikler diye diye söyleniyorum. İki yılda yazdığım ‘Evlilik’ kitabıma da çok yoğunlaştığım için sorunlara çözümler bulup yol göstereyim derken kafayı da yemediğime şükrediyorum. İnsanın psikolojik yapısı bedeni gibi değil ki. Çünkü konfeksiyon giydiremiyoruz. Özel dikimler ve kalıplar için hangi mezura ele alınacak, nereye makas atılacak, iğne nereye batırılacak?.. Üstelik güzel, alımlı ve tutkulu bir kadınsın. Yaşın da ballı börek. Ya kör talih, ya o ateşli yürek? Bunlar ne olacak? Onları nasıl yok sayacağız. Daha baharının ortasına bile gelmedin. Kadınlığın başlangıç sınırı 20 yaş olsa, sadece 14 yıl yaşadın. Önünde daha 34 yılın var. Ben ne diyebilirim? Ağzımı açsam sustururlar, hiç açmasam kızarlar. Hayat senin, geminin kaptanı ol, ben Dümen’i bırak, kendi dümenini eline al.

* ** * * * * * * * ** * ** * *

İlişkiye girmek istiyorum


25 yaşındayım. Kız arkadaşımı görünce hemen ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, her dayanamayan ilişkiye girse sokaklar mezbahaya döner. Eğer bu kızla evleneceksen otur, konuş, anlaş ve söz ver. Sözünden dönme. Kız istiyor ama sen evliliği henüz düşünümüyorsan bu konuyu 2-3 kez düşün. Vicdanının sesini de unutma.

Bir şey beni kızlara çekiyor


17 yaşındayım. Kızlarla iletişim kuramıyorum. Kızların üzerine atlayıp parçalayasım geliyor. Kızlarda beni çeken ne var? CEVAP Değerli okurum, kızlarda seni çeken güç doğanın, insan soyunun çoğalması için koyduğu güçlü bir kural. Olmazsa olmaz. Kızlarla arkadaşlığın ileride olacak. Aceleci olma. Senin dersin, sorumluluğun falan yok mu? İyi bir avcı atış zamanını bekler. Boşa atılan kurşunlar avı da ürkütür ve kaçırır.

Kilom yüzünden mi?

1.68 boyunda, 100 kiloyum. Kilomu sorun etmiyorum ama cinsel organımın üzerinde yağ tabakası oluşmuş. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, kilonu ben sorun ediyorum. Yağlanacaksın. İleride kalp, tansiyon ve şeker gibi sorunlar çıkacak. Tık nefes kalacaksın. Estetik bakımdan eşine sorun yaratacaksın. Ne yap yap kilo ver. Biraz irade. Yediklerini yarı yarıya azalt.

Hızlı seks yapıyorum karım şikayet ediyor

39 yaşındayım. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. İlişki 20 dakika sürüyor. Son zamanlarda hızlı seks yapmadan boşalamıyorum. Eşim bundan çok rahatsız oluyor. Ne yapabilirim? CEVAP Değerli okurum, tabii ki tempoyu düşüreceksin. Hızlı arabalarda pistonun o hızı çeliği bile etkiler. Senin de karşında can var. Hep kendini düşünmek olmaz. Ama beyninle tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak gerekirse bir şeyler seyretmek, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler de onun devreye girmesiyle sanırım biraz çözülür.

Acaba sevgilim gebe kalır mı?


Sürtünme yoluyla kız arkadaşımla ilişkiye girdik, acaba hamile kalır mı? CEVAP Değerli okurum, meni bacak arasına akmamışsa risk yok denecek kadar az. Ama sıfır değil. Çünkü yaramaz bir sperm kendine yol bulabiliyor. Şu anlattığına göre kız hamile değil. Yine de dikkat!

Penisim uzar mı?

17 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı? CEVAP Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana da yeter. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ penisi bir parça da olsa yutmasın.

Boşalmak için ne yapabilirim?

13 yaşındayım. 7’nci sınıfa gidiyorum. Arkadaşlarım boşalıyor, ben boşalamıyorum. Acaba ne yapabilirim? CEVAP Çocuğum önce bekleyeceksin. Zaman en iyi hocan ve mimarin olacak. Ama aklın o kadar çok seks isterse, tuzaklı bir yola girersin. Ya ayağın çalıya çırpıya dolanır ya da çamura saplanırsın. Bak ana kucağı, baba ocağı ve hayatına yön verecek okulun seni bekliyor. Bitmez tükenmez yıllar içinde cinsellik hep olacak. Herkes, hepimiz senin gibi o yollardan geçtik. Anladın mı çocuğum?

Kızları bir türlü tavlayamıyorum

18 yaşındayım. Ben kızları tavlama konusunda çok acemiyim. Kızlara açılamıyorum. Ne zaman birine açılacak olsam sanki biri beni engelliyor. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, arkadaş ol. Onları flört gibi görme. Beğenilen, sevilen, hoşlanılan ama ilişkilerinde sanki erkek arkadaşınmış gibi dostça konuştuğunun, dertleştiğin, espriler yapabildiğin biri ol. Zaman ve kuracağın diyaloglarla bu engeli aşacaksın.

Eşimle mutluyduk şimdi ben isteksizim

24 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle mutlu bir birlikteliğim var. Bende bir süredir isteksizlik başladı. İlk zamanlarda eşimi çok istiyordum ama orgazm olamıyordum. Ne olur bana yardımcı olun. CEVAP Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan, yargılamadan olayları onuruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi bölümlerde bir sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama yatak odasına bazı fanteziler koymalı, artı değerler katmalısınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Aptallık aklın lanetidir ama ölünceye dek de kapı komşusudur. H.D.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder