Spor Bundesliga'da dev kapışma

Bundesliga'da dev kapışma

Paylaş
Bundesliga'da dev kapışma

Bundesliga'nın 29. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından olan lider Schalke 04 ile takipçisi Bayern Münih karşı karşıya gelecek

Geçen hafta deplasmanda güçlü Bayer Leverkusen'i 2-0 yenerek 58 puanla, Bayern Münih'i iki puan geçerek liderlik koltuğuna yükselen Schalke rekortmen şampiyon Bayern Münih karşısında bu maçı da kazanmak isteyecek.

Geçen hafta evinde Stuttgart ile 1-1 berabere kalan lig ve lig ikinciliğine düşen Bayern Münih ise , Schalke'ye Almanya Kupası'ndan sonra ligde de yenilgi tattırmak düşüncesiyle sahaya çıkacak.

ROBBEN SAKAT AMA MORALLER YERİNDE

63 bin 472 seyirci kapasiteli Veltins Arena'nın tüm biletleri aylar öncesi kapış kapışa gitmişti. Bayern Münih'i Robben'in sakatlığı üzerken, Halil Altıntoplu kadrosuyla Devler Ligi'nde Manchester United'i 2-1 yenen Bayern Münihli futbolcularda morallar ise yüksek.

HALİL Mİ EREN Mİ?

Schalke ve Münih'in ardından aynı puanla üçüncü sırada yer alan Bayer Leverkusen ise bu hafta Eintracht Frankfurt deplasamını çıkacak.

Zirve hesabı yapan Leverkusen'de golcü forveti Eren Derdiyok, Michael Kiessling ve Mario Helmes'in son haftalardaki form düşüklüğü üzüyor.

Frankfurt'ta ise Selim Teber , Ümit Korkmaz ve özellikle Halil Altıntop'un çok formda olması teknik direktör Michael Skibbe'yi sevindiriyor.

NURİ ŞAHİN, MESUT ÖZİL'İ AĞIRLAYACAK

Dortmund Sigral İduna Park'ı doldurcak olan 84 bin seyirci Borussia Dortmund-Werder Bremen karşılaşmasında adeta nefeslerini tutacak.

Her ikisi de zirve yarışından kopmak istemeyen Dortmund-Bremen maçında heyecan iyece doruklara çıkacak.

Alman milli takımı ve Bremen orta sahasının mimarı Mesut Özil, ile Türk milli takımımızın oyun kurucusu Dortmund'lu Nuri Şahin'in centilmence mücadelesi zevkle izlenecek.

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT (DHA)

2

Haberin Devamı