Spor Bundesliga'dan transfer haberleri

Bundesliga'dan transfer haberleri

Paylaş
Bundesliga'dan transfer haberleri

Bundesliga'da kötü günler geçiren Köln, ilk transferini kaleye yaptı ve Bayern Münih'in eski kalecisi Michael Rensing ile anlaştı

Bayern Münih'de Oliver Kahn'ın veliahtı olarak gösterilen ancak 2009/2010 sezonunda sadece 7 resmî karşılaşmada forma şansı bulan 26 yaşındaki file bekçisi, 2010/2011 sezonunda Bayern Münih teknik direktörü Louis van Gaal tarafından kadroya alınmamıştı.

Kaleci Rensing, yeni yılda Köln forması giyecekBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Kaleci Rensing, yeni yılda Köln forması giyecek Rensing, sezonun ilk yarısıyla birlikte Köln’den ayrılan ve Amerikan Major Soccer Lig takımlarından Philadelphia Union'a giden Mondragon'un yerine tranfer edildi.

GUSTAVO BAYERN MÜNİH YOLCUSU

Uzun süredir gündemde olan Hoffenheim'ın Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo'nun Bayern Münih'e transferi de büyük ölçüde netlik kazandı.

Hoffenheim kulübünün multimilyoner hâmisi Dietmar Hopp, 23 yaşındaki genç futbolcunun en geç sezon sonunda Bavyera ekibine transfer olacağını söyledi.

Brezilya'nın Corinthias takımından 2008 sezonunun başında 1 milyon euroya transfer edilen Luiz Gustavo Dias, orta sahanın ortasında görev yapıyor. Sol ayaklı futbolcu, gerektiğinde sol bek ve orta sahanın solunda da oynayabiliyor. Bugüne kadar birinci ve ikinci ligde toplam 108 maça çıkan Brezilyalı yıldız, defans ağırlıklı oynamasına rağmen 2 gol attı ve 6 asist yaptı.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Van Bommel gidiyor mu?

Bayern'in Hollandalı kaptanı Mark van Bommel'in Wolfsburg'a gitmeyi ciddi ciddi düşündüğü iddia ediliyor. "Bild" gazetesi, hocası van Gaal ile sorunları olan van Bommel'in transferinin devre arasında bile gerçekleşebileceğini belirtiyor.

Hugo Almeida Beşiktaş'a gidiyor

Alman Sport 1 TV kanalının "Bundesliga Aktuell" programı editörlerinin edindiği bilgiye göre Werder Bremen'in Portekizli golcüsü Hugo Almeida Beşiktaş'a gidiyor. İki kulübün bonservis konusunda anlaştığı, kuzey Alman ekibinin, siyah-beyazlılardan Almeida için 2 milyon Euro istediği belirtiliyor.

Beckham Bundesliga yolcusu mu?

Sezonun ilk yarısını sıkıntılı geçiren bir başka Bundesliga ekibi olan Wolfsburg ise taraftarlarının gönlünü almak için ara transferde ses getirecek isimleri kadrosuna katmak istiyor.

Transfermarkt.de adlı internet sitesinin haberine göre yeşil-beyazlıların İngiliz teknik direktörü Steve McClaren'in kafasındaki isim David Beckham.

Halihazırda ABD'nin L.A.Galaxy takımında forma giyen ve 2009-2010 sezonunu İtalya'nın Milan takımında kiralık olarak geçiren 35 yaşındaki futbolcu, MLS'in sona ereceği Mart ayıyla birlikte yeniden bir Avrupa kulübünde top koşturmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı