Gündem 'Bunlar hayvan değil canavar'

'Bunlar hayvan değil canavar'

Paylaş
'Bunlar hayvan değil canavar'

Sultangazi'de defalarca yapılan uyuşturucu iğnelere rağmen bir türlü sakinleşmeyen anguslar, kurbanlık paralarını ödeyen sahiplerine bir türlü teslim edilemedi. Kurbanlıkları alamayan vatandaşlar "hayvan değil canavar bunlar" diyerek tepki gösterdi

Habibler, Esentepe Mahallesi'ndeki kurbanlık satış yerinde gelen, vatandaşlar banka aracılıyla Et ve Balık parasını ödedikleri ithal büyükbaş hayvanları teslim almaya gitti. Anguslar, kamyonetlere bir türlü yüklenemediğinden teslimat gerçekleştirilemedi. Kurban satış yerine çağrılar veteriner hekimler hayvanları sakinleştirmek için uyuşturucu iğne yaptı.

Haberin Devamı

İddiaya göre defalarca yapılan uyuşturucu iğnelere rağmen bir türlü sakinleşmeyen anguslar araçlara yüklenemedi. Hayvan sahiplerinin çoğu almaktan vazgeçip evlerine döndü. Bazı vatannaşlar ise sabaha kadar angusların sakinleşmesini bekledi. Bir türlü sakinleştirilip araçlara yüklenemeyen anguslar yüzünden saatlerce kurban satış yerinde bekleyen vatandaşların sinirleri gerildi.

"CANAVAR BUNLAR"

Yaklaşık 24 saat boyunca kurbanını almayı beklediğini söyleyen bir vatandaş, bir türlü yüklenemeyen ve uyuşturulamayan anguslar için "Hayvan değil canavar bunlar." diyerek tepki gösterdi.

"PARALARIMIZI İADE EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER"

Gün içerisinde sadece 20 angusun araçlara yüklenerek sahiplerine verildiğini söyleyen bir hayvan sahibi de, "5 bin lira yatırdık, kurbanımızı almaya geldi. Fakat hayvanları araçlara yükleyemiyorlar. Bize söylenen hayvan başına 3 tane sakinleştirici iğne yapıldığı. Fakat iğneler etkili olmuyormuş. Yerli hayvana bir tane yeterken bunlara 3 tane etkili olmuyormuş. Paramızı iade edeceklerini söylediler." diye konuştu. Bazı hayvan sahipleri de "Madem bu malı buraya getirdiler, neden uzman ekip getirmediler? Satıyorlar sonra da çekip gidiyorlar." diye tepki gösterdi

Haberin Devamı