Gündem Bunlar nasıl ilişkiler!

Bunlar nasıl ilişkiler!

Paylaş
Bunlar nasıl ilişkiler!

İnternette tanışıp buluştuğu genç kızın peşini bırakma karşılığında annesiyle cinsel ilişkiye giren ve ardından para isteyerek şantaj yapan genç suçüstü yakalandı

Antalya’nın Finike İlçesi’nde annesiyle oturan 18 yaşındaki E.S. ile Antalya’da oturan işsiz 19 yaşındaki Şafak M. internette tanıştı.

Genç kız, babasından boşanmış olan annesi H.K. (38) ile birlikte Antalya’ya gelerek Şafak M. ile buluştu. İddiaya göre, evlilik düşünen ve genci beğenmeyen anne ile kızı akşam yemeğinin ardından Finike’ye döndü.

Ancak Şafak M., telefonla arayarak aileyi rahatsız etmeye başladı. Şafak M.’ye kızından uzak durmasını söyleyen anne, karşılığında cinsel ilişkiye girebileceğini söyledi.

PANSİYONDA BİRLİKTE OLDULAR

Antalya’ya gelen anne, Konyaaltı’ndaki bir pansiyonda gençle cinsel ilişkiye girdikten sonra Finike’ye döndü. Kısa süre sonra Şafak M. kadına sanal seks önerdi.



SANAL SEKS YAPTILAR

Anne, gencin ilişkiye girdiklerini kızına söyleme tehdidi üzerine telefonda sanal seks yaptı. Şafak M. telefonda yaptıkları seks içerikli konuşmalarını kaydetti.

Şafak M., telefonuna kaydettiği görüşmeyi dinletip, “Eğer bana para göndermezsen, bu ses kaydını hem kızına gönderirim, hem de internette yayınlarım” dedi.

4 BİN TL YETMEDİ 10 BİN DAHA İSTEDİ

Kadının 4 bin lira göndermesinden sonra Şafak M. tekrar kadını arayıp “Antalya’ya gel, bir kez daha birlikte olalım, 10 bin lira da getir ve benden kurtul” dedi.

Bunun üzerine savcılığa giden kadın, şikâyetçi oldu. Sivil polisler, H.K.’nın seri numaraları alınmış 10 bin TL’yi vermesinin ardından Şafak M.’yi ve yanında bulunan arkadaşı Ramazan K.’yı yere yatırarak gözaltına aldı. Şafak M.’nin cep telefonunda, H.K. ile yaptığı sanal seks konuşmasının kayıtları bulundu.

Soner KOCAER/DHA

Haberin Devamı