Magazin Bunlar olmadan yaşayamıyor

Bunlar olmadan yaşayamıyor

Paylaş
Bunlar olmadan yaşayamıyor

Gossip Girl'ün esas karakterlerinden Blake Lively, attığı her adımla kendinden söz ettiriyor. Stiliyle öne çıkan oyuncu, moda dünyasının en önemli dergilerinin kapağını süslüyor. Hollywood'un yükselen yıldızlarından Lively, Instyle'a fillere ve 'maple' şurubuna olan tutkusunu anlattı

Sabahları uyanınca... “Güne soya sütlü lattemi içerek ve sanat eserleri koleksiyonumu inceleyerek başlarım. Koleksiyondaki her bir parçayı izleyerek, günlük vitaminimi alıyorum.”

Sonbahardaki fetiş aksesuarınız? “Charlotte Olympia imzalı yüksek topuklu ayakkabılar. Bu ayakkabıların farklı topuklarını ve muhteşem renk seçeneklerini çok seviyorum.”

Tatlı kaçamak... “Blis Bourbon Barrel marka ‘maple’ şurubu. Elf’deki karakter gibiyim. Her şeyi yiyorum.”

Oyun zamanı... “Ailemle Pictionary oynuyorum. Evde, sonu çılgın kağıt savaşlarıyla biten pek çok Pictionary turnuvası düzenleriz.”



İmza parfümü... “Burbery The Beat. Oldukça taze ve hafif bir koku olduğu halde çok etkili. Ayrıca günlük moduma göre birini tercih ettiğim sekiz adet Tokyo Milk parfümlerim var.”

En son ne izlediniz? “Jean-Luc Godard’ın yönettiği ve Jean Seberg ile Jean-Paul Belmondo’nun rol aldığı Breathless filmini izledim. Duygu yüklü bir filmdi.”

Spor... “Antrenörüm Bobby Strom, eve kadar gelerek egzersizleri eğlenceli hale getiriyor. Spor aletleriyle sürekli tekrar yapıyoruz.”

Favori ‘Happy Hour’u... “Maldivler’de denizin dalgalarını izlerken ‘smoothie’mi yudumlamak gibisi yok.”

Yeni hobisi... “Singer marka bir dikiş makinesi aldım. Annem gibi dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum.”

Hayalindeki tatil... “Tayland’daki Chiang Mai’deki Four Seasons Resort’ta yemek dersleri almak ve ardından Maesa Elephant Camp’a gitmek.”

2

Haberin Devamı