Spor 'Bunu ben de beklemiyordum'

'Bunu ben de beklemiyordum'

Paylaş
'Bunu ben de beklemiyordum'

Kopenhag karşısında alınan farklı galibiyet Mancini'nin yüzünü güldürdü. İtalyan hoca, “Özellikle ilk 60 dakika çok iyiydik. Doğrusu bu kadar iyi bir oyunu ben de beklemiyordum” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kopenhag karşısında sergilenen güzel futbol ve alınan farklı galibiyet nedeniyle oldukça keyifliydi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, “Özellikle müsabakanın ilk 60 dakikasında çok iyiydik. Doğrusu bunu ben de beklemiyordum. Ama daha çok çalışmamız gerekiyor. Juventus karşısında elde ettiğimiz beraberlik ve bu galibiyetle gruptan çıkma şansımızı rakiplerimizle eşit hale getirdik. Juventus ile final oynamak istiyorsak kendimizi daha da geliştirmeliyiz” diye konuştu.

‘BİRAZ DAHA ZAMAN’

Mancini takımın başına yeni bir teknik direktör geldiğini de ifade ederek, “Oyuncularla kaynaşmak elbette zaman alıyor. Bize biraz daha zaman lazım. Bu maçta bize destek veren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kopenhag ile Danimarka’da oynayacağımız maç buradakinden daha zor geçecek. Şampiyonlar Ligi’nde bir deplasman maçına çıkacağız. Özellikle fizik olarak biraz daha kendimizi yüksetmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı