Gündem Bunu yapan insan olamaz!

Bunu yapan insan olamaz!

Paylaş
Bunu yapan insan olamaz!

Antalya'da yaklaşık iki aylık oldukları bildirilen iki sokak kedisinin gözleri oyuldu

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Altınkum mahallesi 420 sokakta oturanların yıllardır beslediği kedilerden biri yaklaşık iki ay önce yavruladı.

Anne kedinin sokaktaki sık çalılıklarla kaplı ağaçlı arazide sakladığı yavrular son birkaç gündür kendi başlarına dolaşmaya başladı.

Sokak sakinleri önceki gün yavru kedilerden birinin hareketlerinin garip olduğunu fark etti. Sarı ve beyaz renkli yavru kediyi yakaladıklarında iki gözünün de oyulmuş olduğunu gördüklerini söyleyen Antalya Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Burcu Kuru, şunları anlattı:

"Kediyi mahallemizdeki veteriner kliniğine götürdüm. Veteriner Hekim Derya Özdemir Ertürk, yavru kedinin her iki gözünün de görme yeteneğini kaybettiğini belirtti. Bunun üzerine yavrunun iki gözünü de operasyonla aldı.

Küçük kediyi sahiplendim. Daha o olayın dehşetini üzerimden atamamıştım ki bugün komşular bu kez yavrulardan siyah beyaz renkli olanın bir gözünün dışarıya fırlamış olarak, yüzü kan içinde bir köşeye sinmiş olduğunu söyledi. Bu kez o kediyi aynı kliniğe götürdüm. Maalesef onun da sol gözü alındı."

Bunu yapan insan olamaz

Haberin Devamı