Gündem Bunu yapan insan olamaz

Bunu yapan insan olamaz

Paylaş
Bunu yapan insan olamaz

Manisa'da yaşayan Fadime E., kendisi gibi evli olan Yakup Aslan ile internette tanıştı. Fadime E. eşini terk edip İstanbul'a Yakup Aslan'ın yanına taşındı. Fadime E. intihara kalkışınca korkunç gerçek ortaya çıktı

1 AYDIR BİRLİKTELER

Haberin Devamı

Manisa’da yaşayan evli ve bir çocuk annesi Fadime E., internette tanıştığı Yakup Aslan için eşini terk edip 4 yaşındaki oğlu Yunus’u da yanına alarak 1 ay önce İstanbul’a geldi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yakup Aslan da 3 ay önce eşini terk edip Kartal’da bir eve yerleşmişti. Fadime E. önceki gün ikinci kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etmeye kalkıştı.

POLİS DEHŞETE DÜŞTÜ

Fadime E. hastaneye kaldırılınca tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Fadime E. “Yakup’un işkencelerinden bıktığım için ölmek istedim. Oğlum Yunus’u da kurtarın” dedi.

Polis, Yakup Aslan’ın evine gittiğinde gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Yunus’un her tarafı yara bere içindeydi. Gözleri dayaktan mosmor olmuştu. Tırnakları çekilmiş, vücudunda sigara söndürülmüş, cinsel organı ısırılmıştı.

Haberin Devamı

HATIRLAMIYORMUŞ!

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen küçük çocuğun sağlık durumu ciddi. Fadime E. “Aşık olmuştum. Başımıza bunların geleceğini hiç tahmin etmedim. Yaptığım cahillikti, çok pişmanım. Artık eve de dönemem. Devlet oğluma ve bana sahip çıksın” dedi.

Gözaltına alınan Yakup Aslan’ın ifadesinde “Tartışma sırasında kendimi kaybetmişim, ne yaptığımı hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.