Türkiye (Son Dakika) Bunu yapan insan olamaz! Tecavüz ettikleri köpeği canlı canlı yaktılar

Bunu yapan insan olamaz! Tecavüz ettikleri köpeği canlı canlı yaktılar

Paylaş
Bunu yapan insan olamaz! Tecavüz ettikleri köpeği canlı canlı yaktılar

Diyarbakır'daki bir mezarlıkta yakılmış köpek ölüsü bulundu. Yapılan ilk incelemeye göre, köpeğe tecavüz edildiği, ardından da yavrusunun gözleri önünde canlı canlı yakıldığı sanılıyor. Yüzü ve gözü yanan yavru köpek ise barınakta tedavi altına alındı

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı’nda yakılmış köpek ölüsü bulundu.

Haberin Devamı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Hayvan Hakları Federasyonu Diyarbakır Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler ve arkadaşları, yakılarak öldürülen köpeğin ölüsü ve yaralı yavrusuyla karşılaştı.

Yaralı yavru köpeği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götüren Ekmekçiler, yüzü ve gözü yanan yavruyu tedavi altına aldırdı.

Yavru köpeğin barınaktaki takibi sürerken, Ekmekçiler, vatandaşların ihbarı üzerine geldikleri mezarlıkta yakılarak öldürülen köpekle karşılaştıklarını belirterek şöyle konuştu:

YAVRUNUN DA YÜZÜNDE YANIKLAR VAR

"Mezarlık duvarı dibinde bulduğumuz köpeği, yavrusunun gözleri önünde maalesef canlı canlı yakmışlar. Yaptığımız ilk incelemede, köpeğe tecavüz edildiği, ardından da canlı canlı yakıldığı kanısındayız. Yavrusunun da yüzünde yanıklar vardı, muhtemelen o kaçmayı başardı. Onu da yaralı bulduk ve barınağa getirerek tedavisini yaptırdık. Bunu yapanların bir an önce bulunması için gerekli girişimlere başladık. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunacağız. Bu vahşeti yapanların bir an önce yakalanmasını istiyoruz."

Haberin Devamı

Canan ALTINTAŞ/DİYARBAKIR, (DHA)