Gündem Bunu yapanlar serbest kaldı

Bunu yapanlar serbest kaldı

Paylaş
Bunu yapanlar serbest kaldı

Eskişehir'de "Neden bizim mahallede dolaşıyorsun?" diyerek yanlarındaki köpeği üzerine saldırtan 4 kişi, serbest bırakıldı

Parkta oturan Eskişehir Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Turgay Palabıyık'ın yanına gelen Selim Karakaya (23), Ali Demirel (22), Serkan Taşdelen (20) ve Burak Törü (20), “Sen neden bizim mahallede dolaşıyorsun? Yoksa mahalledeki bisikletleri mi çalacaksın?” dedi.

4 genç, yakındaki boş ve yıkık bir eve götürdükleri Turgay Palabıyık'ın üzerine yanlarındaki Rottweiler cinsi köpeği saldırttı, ardından da dövdü.

Şüphelilerin olay yerinden ayrılmasından sonra yakındaki tramvay durağına giderek özel güvenlik görevlisine durumu anlatan Turgay Palabıyık, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde 200'ye yakın köpek ısırma izi olan ve şüphelilerin sırtında sigara söndürdüklerini ileri süren Turgay'ın tedavisi sürerken, polisler, 4 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı.

Şüpheliler Selim Karakaya, Ali Demirel, Serkan Taşdelen ve Burak Törü, sorgularının ardından sevk edildikleri Adliye'de, ‘kasten yaralama, hürriyeti tahdit ve işkence’ suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR (DHA)