Dr. Haydar Dümen Bunun sonu yok!
HABERİ PAYLAŞ

Bunun sonu yok!

Haberin Devamı

Mastürbasyondan kopmak erkekler için çok zor oluyor. Çünkü yıllardır arkadaş oldukları, bazen kadından daha çok zevk aldıkları ilişkilerini kolay kolay bitirmek istemiyorlar. Ama eşler bu duruma tahammül edemiyor. O yatak odasında beklerken erkeğin kendini banyoya kapaması doğru mu? Bu yüzden yol yakından vazgeçin, sıklaştırmayın

GÜNÜN SORULARI


Uçağın yere çakılması 15 saniye sürüyor

21 yaşındayım, kimseyle iliişkiye giremiyorum.Erken boşaldığım için utanıyorum. Uçağın kalkmasıyla yere çakılması 15 saniye sürüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, erkekler yavaş yavaş anyayı Konya’yı anlamaya başladı. Yıllar önce neredeyse tümü penislerinin boyuyla ilgileniyordu. Şimdi onun çok önemli olmadığını öğrendiler. İşlevi nasıl, ona döndüler. Bir de baktılar ki silahın kalibresi ne olursa olsun, gez-göz-hedef derken tetiğe dokunur dokunmaz merminin fırlamasının yarattığı şokun zorluklarını da yaşamaya başladılar. Çünkü kadınların da gözleri açıldı, gerçekleri öğrendiler. Değerli okurum, şimdi benim ricam şu: Koy elini vicdanına, bu bilgilerin halka malolmasında en çok kimin emeği geçti, söyle bana? ... Aman efendim, beni mahçup ediyorsun. Bu bilgi edinmenin bana düşen oranı ne kadardır? Yüzde 90 mı? Vallahi içim sızlar gibi oldu, gözlerim doldu. Ben ne yapmışım ya! Erkeklerin ve kadınların bilgi dağarcıklarına yaşam dinamiklerinin böyle gerçeklerini sokarken uyuyan devi uyandırmışım. Neyse zaten öğreneceklerdi. Ben 3 kuşak öne almış oldum. Kusurum varsa affola. Senin uçağın bakıma ihtiyacı var. Ben çakılmayı önlerim de ya çekeceğin vicdan azabı ne olacak? Bu sefer kızlar peşini bırakmaz. Kapında kuyruk olup seni unutmazlarsa... Ben bu vebali çekemem. Evlen gel karşıma, saati sen ayarla, üstüne karışma.



Pilli silaha can suyu lazım

56 yaşındayım, dulum, 9 ay önce kalp pili takıldı. Ameliyattan sonra sertleşme sorunu başladı. Acaba eski haline döner mi? 5 yıldır birlikte olduğum partnerim penisimin inceliğinden şikayetçi. Kalınlaştırmamı istiyor. Acaba mümkün mü? Pilli silaha can suyu katacak bilgi istiyorum.


RUMUZ:: PİLLİ SİLAH 56

CEVAP
Değerli okurum, senin şu pilli silahı önce markalayalım. Made in Turkey, onu anladık. Teşhir adı: Pilli silah. Numarası: 56. Tescile müracaat tarihi: 09.05.2013. Özellikleri: Sık sık tutukluk yapıyor. Namlusu biraz zayıf, avucu doldurmuyor. Ama bunları silip atacak kabzasında gümüş var mı? Eğer gümüşlüyse kime dokunsa sahibini abad eder. Altınlısını bugünlerde bulmak zor. O padişahlık döneminde şanstı. Dokun, ya vezirliği ya da zenginliği kap. Sedef kakmalılar da var. Ancak onlara güvenmeye pek gelmez. Karşıyı hedef alırken ya sağındaki ya da solundakini vurup sepete atar. Senin namluyu değiştirip bozamayız. Ama görüntüde göz boyama yapabiliriz. Ne var ki 5 yıllık kadını da kolay kandıramayız. “Düne kadar bu nazlıydı, bize aman dedirtirken şimdi nasıl oldu da azgın ve yaman oldu” derse onu bilemem. Karar senin, piline dokunmayalım. Can suyunu genç fidanlara bırakalım. Namluyu içeriden çubukla desteklemek için onarıma başka ustaya yollayalım. Bir de şu soruya cevap arayalım. Ana hatun nerede? 5 yıllık olan arada su içmeye mi geliyor senin derene?



Kızlık zarı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama hiç kan gelmedi. Eve gittiğinde çamaşırında 1-2 damla pembemsi bir leke olduğunu söyledi. Acaba neden kan gelmiyor? Daha önce biriyle ilişkiye mi girdi?

CEVAP
Değerli okurum, 1-2 damla kan geldiğini kız sana söylemiş. Neden yalan söylesin? İleride evlenme ihtimalin bana göre çok zayıf. Evleneceksen, tamam. Ama evlenmeyeceksen ben onun kızlık zarının bekçisiyim. Bu haksızlık olmuyor mu? Kaldı ki ben kızın dediğine inanıyorum.



Hamile kalmış mıdır?

18 yaşındayım. Kız da 18 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Onun vajinasına çok az meni geldi. O akşam bana adet gördüğünü söyledi. Sizce gebe kalma ihtimali var mı?

CEVAP
Sevgili okurum, yok oğlum yok. Arkadaşın gebe değil. Yardımım bugüne değil, yarına olacak. Kadın cinsel organının üzerine birleşme yapılmadan meni akmış olsa bile gebe kalma ihtimali var.



Sertleşme olmuyor

Benim ereksiyon sorunum yok. Yaşım genç ama ilişkiye gireceğim zaman sertleşme olmuyor. Acaba niye böyle?

CEVAP
Sevgili okurum, heyecan, korku, kendi kendine yarattığın kuşkular. ‘Acaba yine sertleşmezse?’ diye düşünceler bir tür alışkanlık yapıyor. Hiçbir şeyin yok. Olumlu ortamda kendiliğinden düzelecek.



Penisim 7 santim

13 yaşındayım. Penisimin boyu 7 santim. Acaba bu normal mi? Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, büyü de gel. Burası çocuk kliniği değil. Sen büyüyeceksin o da büyüyecek. 16-17 yaşından sonra da duruma göre uzmanlar karar verecek.



Eşimi tatmin eder mi?

18 yaşındayım, kilom 55, 1.70 boyundayım. Penisim 15 santim. Sizce eşimi tatmin edebilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, uzatıp da ne yapacaksın? Size bıraksak kitabın sınırlarını da geçmek istiyorsunuz. Anatomi kitaplarında normali 15 santim yazar. Daha ne istiyorsun?



İlişki cazip gelmiyor

6 yıldır evliyim, ilk günlerden beri sekse karşı isteksizim. Mastürbasyon yapmak daha cazip geliyor. Penisim 11 santim. Bu sebepten seksten soğudum. Evliliğim bitmek üzere. Bir de erken boşalma çıktı. Bir ilaç buldum, acaba işe yarar mı?

CEVAP
Değerli okurum, internette bulduğun ilacın işe yarayacağını sanmıyorum. Bütün sorunları üzerinde toplamışsın. Bir de üstelik, yağlı güreşe çıkar gibi meydana çıkmış, evlenmişsin. Kızcağızın da başını yakmışsın. Bu evliliğin düzelme ihtimali konusunda tereddütlerim var. Son bir şans, bir profesyonelden yardım alın. İki taraf da zaman kaybetmesin, küçük olan şansınızı da köreltmeyin.



Korkuyorum


18 yaşındayım, evliyim. Eşimle hamileyken 2 kez beraber oldum, zevk alamadım. Doğumun üzerinden 2 ay geçti ama ben yine zevk almıyorum. İlk günmüş gibi korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili yavrum, sabırlı ol ve beklemede kal. Çocuk da büyüsün, 1 yaşından sonra mailini bekliyorum. Acele etmişsiniz. Umarım, şansınız döner.




İlişkiye giremiyoruz


21 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama eşimin vajinası çok küçük. Penisim girmiyor. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP
Değerli okurum, tedavi olun. Hem de yüzde 100 başarılı bir tedavi ve sorunsuz.



Kızlığım bozuldu mu?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşarkan vajinama penisinin başı girdi. 4-5 damla kan geldi. Adet görmem gerekiyordu. Acaba onun mu kanı geldi? Ertesi gün de koyu renkli akıntı vardı. Hâlâ adet görmedim. Acaba kızlığım bozuldu mu?

CEVAP
Sevgili okurum, kızlığın bozuldu yavrum, ihtimali yüzde 90. İkinci gün gelen kan adet kanıydı. Onun ihtimali de yüzde 90.



Hamile miyim?


21 yaşında kızım. Geçen ay erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. 2 gün sonra adet gördüm. Bu ay adetim gecikti. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP
Sevgili okurum, adetinin gecikmesi psikolojine bağlı. Yüzde 99 gebe kalmadın. Bu iş kapalı kutu bilmece gibidir. Şimdilik rahat et. Ama bir ay sonra adet görmezsen test yaptır.



Sabaha kadar seviştik


Geçen hafta kız arkadaşımla sabaha kadar sevişmemize rağmen boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Sorunum nedir?

CEVAP
Sevgili okurum, sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini zorlama. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda birleşmeden zevk alırsın.



GÜNÜN SÖZÜ


Hayal gerçeğin masal dünyasıdır.. H.. D..




14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder