Spor Burak dünyanın en iyi 20. futbolcusu!

Burak dünyanın en iyi 20. futbolcusu!

Paylaş
Burak dünyanın en iyi 20. futbolcusu!

Bu yıl altıncısı düzenlenen Goal 50'yi Messi kazandı; ama bizi en çok, 20. basamak ilgilendiriyor. İlk kez Türkiye'de forma giyen bir Türk oyuncu, bu yıl listede

Mandzukic, Ibrahimovic, Mario Götze, Akinfeev, Mata, Pirlo, Keane, Lampard... Goal.com'un haberine göre bu yıldızlar, 2012-2013 sezonun Burak Yılmaz'ın, performansıyla geride bıraktığı isimlerden yalnızca birkaçı. Galatasaray'ın süper golcüsü Burak Yılmaz, ligi gol kralı olarak bitirmesi, Şampiyonlar Ligi gol krallığı yarışında Lionel Messi ve Thomas Müller'le üçüncülüğü paylaşmasının ardından, artık dünyanın gözardı edilemeyecek santrforlarından biri haline geldi.

EN DİPTEN EN YÜKSEĞE

18 dilde ve 36 ülkede yayın yapan Goal, tüm kıtalardaki yüzlerce editör, muhabir ve uzmanıyla belirlediği Goal 50 listesine bu yıl, Burak Yılmaz'ı da aldı. Antalyaspor'da parlamasından sonra Beşiktaş'a giden, ancak burada pek varlık gösteremeyip Manisaspor'da oynayan, ardından Fenerbahçe'de forma giyip sarı-lacivertlilerin de beklentisini karşılayamayan 28 yaşındaki yıldız, Trabzonspor'la yükselen ve Galatasaray'da belki de doruğa ulaşan performansıyla, Goal'e göre bugün, dünyanın en iyi 20. futbolcusu.

Haberin Devamı