Spor Burak gözünü krallığa dikti

Burak gözünü krallığa dikti

Paylaş
Burak gözünü krallığa dikti

Burak atıyor Galatasaray yoluna devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol yükünü çeken Burak Yılmaz, Manchester United'ı da boş geçmedi. Spor Toto Süper Lig'de 7 gole imza atan milli oyuncu, Devler Ligi'ndeki gol sayısını da 5'e çıkardı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Burak Yılmaz ile gülüyor. Milli oyuncu, Sarı-kırmızılı takımın Devler Ligi'nde kaydettiği 5 gole de imza attı.

Haberin Devamı

Manchester United karşısında Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste çıktığı 3. maçta da skor üretmeyi başardı.

Cluj ile İstanbul'da yapılan maçta Sarı-kırmızılı ekibin tek golüne atan milli oyuncu, Rumen ekibiyle deplasmanda yapılan maçta ise ''hat-trick'' yaparak takımını galibiyete taşıdı.

Manchester United maçını da boş geçmeyen Burak Yılmaz, Devler Ligi'nde attığı gol sayısını 5'e yükseltti. Bu gece oynanacak maçlar öncesinde yıldız oyuncu, 5 golle gol krallığında da Ronaldo ve Messi gibi isimlerle zirveyi paylaşıyor.

Burak Yılmaz, kaydettiği 5 golle Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok gol atan Türk futbolcusu Tuncay Şanlı'yı da yakaladı. Şanlı, 2004-05 sezonunda 6 maçta 5 gol atmıştı. Burak Yılmaz, Braga ile oynanacak son maçta fileleri havalandırırsa Şampiyonlar Ligi gruplarında Türk takımları adına en çok gol atan oyuncu unvanını da ele geçirecek.

Haberin Devamı

Ntvspor