Spor Burak iddialı konuştu

Burak iddialı konuştu

Paylaş
Burak iddialı konuştu

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın CFR Cluj ile yapacakları maçı ve kalan maçlarını kazanmaları gerektiğini söyledi

Karşılaşmanın oynanacağı Dr. Constantin Radulescu Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Burak, geride kalan 3 maça bakıldığında, sadece taraftarların ve camianın değil, kendi beklentilerinin de altında kaldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu,

"Açıkçası sıralama olarak bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi düşünüyoruz. İlk üç maçta şanssızlıklardan çok yakındık. Fakat kalan 3 maçımızda bütün puanları almamız gerektiğini biliyoruz, alacağız. Hem beklentileri karşılamak, hem de kendi hedeflerimize ulaşmak adına yarın galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yarınki maçta "hangi tarafın daha baskı altında olacağı" sorusu üzerine Burak,

"Rakibe sorarsanız onlar baskı yaşıyordur. Bize sorarsanız da biz baskı yaşıyoruz. Tüm maçlarımızda kazanmaya oynuyoruz. Baskıyı ve krizi yönetebilecek hem oyuncularımız hem hocamız var. Her şekilde rahatız ve sadece maça konsantre olduk" dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, "Yarın tek forvet olarak sahaya çıkma olasılığına" ilişkin ise

Haberin Devamı

"Hocam bana ne şekilde görev verirse, ben elimden geleni yaparım. Beklentileri de karşılayabilecek düzeyde olduğuma inanıyorum" ifadesini kullandı.

AA