Magazin Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı

Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı

Paylaş
Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı

Oyuncu Burak Özçivit, yeni yaşına giren eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Burak Özçivit, o kareye, 'Güzel eşim iyi ki doğdun. Sağlıkla, huzurla, hep birlikte...' notunu düştü

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 3.5 yıllık ilişkilerini Haziran 2017'de evlilikle taçlandırmıştı.

Haberin Devamı

Geçen günlerde çiftin evlilikleri için endişelendiği duyulmuştu. Mutlu bir evlilik sürdürebilmek için profesyonel destek aldıkları öğrenilen çift, çıkan haberleri 'gayet mutluyuz, öyle bir şeye ihtiyacımız yok' diyerek yalanladı.

MAVİ TUR HEDİYE ETTİ

Bugün 32 yaşına giren Fahriye Evcen, 29 Haziran'da evlilik yıldönümünü kutlamak için eşi Burak Özçivit'in hediye ettiği mavi tura çıktı. Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, sosyal medya hesaplarından tatilleriyle ilgili paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

''İYİ Kİ DOĞDUN GÜZEL EŞİM''

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutlamak adına birlikte verdikleri bir pozu Instagram hesabından paylaştı. Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü, kendisine sarılmış bir şekilde çekildikleri fotoğrafa, "Güzel eşim iyi ki doğdun. Sağlıkla, huzurla, hep birlikte" notunu düşerek kutladı.

Haberin Devamı

HAYRANLARINDAN EN ANLAMLI HEDİYE

Öte yandan Fahriye Evcen'e hayranlarından da anlamlı bir doğum günü hediyesi geldi. Oyuncunun hayranları kendisine hediye almak yerine onun adına çocuklara aşı armağan etti. Oyuncunun hayranları bin 680 çocuğa çocuk felci, 900 çocuğa kızamık ve 570 çocuğa da tetanos aşısı hediye etti.