Spor Burak Yılmaz dönüyor

Burak Yılmaz dönüyor

Paylaş
Burak Yılmaz dönüyor

Şanssız bir şekilde sakatlanarak burun ameliyatı geçiren Burak Yılmaz'dan sevindirici haber

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'da, burun ameliyatı geçiren Burak Yılmaz'ın maske ile bu maçta forma giyeceği bildirildi.

Ligin 24. haftasındaki Beşiktaş maçında burun nazal kemiği iki yerden kırılan ve ameliyat olan golcü oyuncunun durumunun iyiye gittiği ve dün akşamki antrenmanın çift kale bölümünde korucuyu maske ile birlikte maçta bir sorun yaşamadığı belirtildi.

TRABZONSPOR'UN EN GOLCÜ İSMİ

Trabzonspor'un 13 golle bu sezon en fazla golü bulunan oyuncusu olan Burak'ın, geçen hafta kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemediği vurgulanırken, tecrübeli oyuncunun ameliyattan sonra herhangi bir probleminin bulunmadığı ve hızla düzeldiği kaydedildi.

Burak Yılmaz'ın ameliyatının ardından tam olarak iyileşme süresi yaklaşık 1.5-2 ay olduğu açıklanmıştı.

52 GOLÜN 32'Sİ BURAK-UMUT VE JAJA'DAN

Bu arada bordo-mavili kulüp, ligin 25. haftasındaki golcüleri ve en çok asist yapan futbolcularıyla ilgili olarak internet sitesinden bilgiler verdi ve başarılarından dolayı kutladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan habere göre, takımın ligde kaydettiği 52 golün 32'sini Burak, Jaja ve Umut üçlüsü attı. Gollerin yüzde 61'ini Burak (13), Jaja (10) ve Umut (9) kaydetti.

Bu 3 oyuncu ligde 11 takımdan daha fazla gol atma başarısı gösterdiler. Ayrıca Colman, Yattara ve Serkan ligin 25. haftası geride kalırken 6'şar asistle takımın en fazla gol pası veren oyuncuları oldular.

Haberin Devamı