Spor Burak Yılmaz 'Kral'ı yakaladı

Burak Yılmaz 'Kral'ı yakaladı

Paylaş
Burak Yılmaz 'Kral'ı yakaladı

Burak Yılmaz, Gaziantepspor'a attığı golle Hakan Şükür'ün rekoruna ortak oldu. Yıldız oyuncu, iç sahada oynanan üst üste 6 maçta rakip fileleri havalandıran ikinci Galatasaraylı futbolcu oldu

Burak Yılmaz, Gaziantepspor'a attığı golle Hakan Şükür'ün rekoruna ortak oldu. Yıldız oyuncu, iç sahada oynanan üst üste 6 maçta rakip fileleri havalandıran ikinci Galatasaraylı futbolcu oldu.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı formayla Türk Telekom Arena'da oynanan Bursaspor, Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor, Kayserispor ve Karabükspor maçlarından sonra, Gaziantepspor karşılaşmasında da topu ağlarla buluşturdu.

Galatasaray'da daha önce bu başarıyı gösteren Hakan Şükür, 1996-1997 sezonunda 8 ile 17. haftalar arasındaki 6 iç saha maçında gol atmıştı. Burak Yılmaz ligdeki bu başarısının yanı sıra Şampiyorlar Ligi'nde de Cluj ve Manchester United'a Türk Telekom Arena'da attığı gollerle seriyi toplam 8 maça çıkardı. Burak'ın 8 karşılaşmadaki gol sayısı ise 9 oldu.

Yıldız futbolcu sadece Akhisar'a 2 gol atarken, diğer maçlarda tek golle yetindi. Galatasaray'da geçen sezon da Felipe Melo, iç sahada üst üste 5 maçta gol atmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Ntvspor