Spor Burak Yılmaz'a dolandırıcılık şoku!

Burak Yılmaz'a dolandırıcılık şoku!

Paylaş
Burak Yılmaz'a dolandırıcılık şoku!

Kendini "vali" diye tanıtan kişi, Burak Yılmaz'ı 10 bin lira dolandırdı

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, dolandırıcılık şoku yaşıyor. Kendini "vali" diye tanıtan kişi, Burak Yılmaz'ı 10 bin lira dolandırdı.

Akşam gazetesinin haberine göre, son zamanlarda artan telefonla dolandırıcılık olaylarına bir yenisi eklendi. Dolandırıcıların son kurbanı ünlü futbolcu Burak Yılmaz oldu. Milli oyuncuyu arayan kişi kendini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz olarak tanıttı.

Dolandırıcı, valilik olarak kimsesiz ve yardıma muhtaç öğrencilerin okuması için burs verdiklerini, temel ihtiyaçların karşılanması için de para topladıklarını söyledi. Yardıma muhtaç öğrencilere yardım edeceğini sanan Burak Yılmaz'da kendisine verilen banka hesabına 10 bin lira yatırdı.

Daha sonra paranın hesaba geçip geçmediğini öğrenmek için valiliği arayan Burak Yılmaz, gerçek Vali'nin kendisini aramadığını öğrenince dolandırıldığını anladı. Savcılığa şikayette bulunan Yılmaz, kendisin arayan numaraları ve para yatırdığı hesap numaralarını verdi. Burak Yılmaz'ın Yahkesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirilğine gelerek ifade vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı