Spor Burak'ın annesi golde bayılmış

Burak'ın annesi golde bayılmış

Paylaş
Burak'ın annesi golde bayılmış

Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenen Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Burak'ın annesinin ekran başında bayıldığı belirtildi

Trabzonspor taraftarı, geçen hafta oynadığı Konyaspor maçında beyninde kan pıhtılaşması oluşmasına rağmen ısrarla oynamak isteyen Burak’ın başını öpmek için birbirleriyle yarıştı.

Burak ise taraftarlara "Başım size feda" diye seslendi. Golü attıktan sonra kameralara "anne" diye bağıran Burak, maçı televizyondan heyecanla izleyen annesinin baygınlık geçirdiğini söyledi.

KULÜBEDE BEYİN VE SİNİR HASTALIKLARI UZMANI DA YER ALDI

Kulüp doktoru Hakan Ayaz’ın vurulmasının ardından Trabzonspor’a yardımcı olmak amacıyla kulüpte çalışmaya başlayan Operatör Doktor Ahmet Çubukçu’nun göz hapsinde olan Burak, attığı golü annesine hediye ettiğini söyledi.

Burak, annesi Belgin Yılmaz’ın sakatlığı nedeniyle çok üzüldüğünü belirterek, "Şimdi sakatlığımı tekrar hatırlatıp herkesi tekrar üzmüyorum. Ama sonuçta önemliydi. Bu durumda gol atmak inanılmaz bir duygu.

Golü attıktan sonra da aklıma sadece annem geldi. O anda "Anne" diye haykırdım. Maç seyircisiz olduğu için bu bağrışım bayağı yankı yapmış" dedi.

Bu arada maçı televizyondan izlerken bayılan Belgin Yılmaz’ın oğlu Burak’ın bir iki hafta oynamaması yönünde oğluna uyarıda bulunduğu da belirtildi. "AZ

DOKTOR ÇUBUKÇU: KALBİM DURUYORDU

Bu arada Hakan Ayaz’ın yerine kulübede yer alan doktor Ahmet Çubukçu, maç içerisinde inanılmaz heyecan yaşadığını söyledi.

Çubukçu, gözlerinin Burak Yılmaz’da, kalbinin ise sahada olduğunu belirterek, "Burak Yılmaz’ın gösterdiği özveriyi taktir etmemek imkansız. Ben koyu bir Trabzonsporlu’yum.

Maç içerisinde çok heyecanlandım. Yaşadığımız galibiyetin Burak’ın ayağından gelen golle olması beni çok daha mutlu etti. Maç içerisinde kalbimin bir an duracağını sandım. Müthiş bir duyguydu" diye konuştu.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı