Magazin Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Los Angeles'da mı evlenecek?

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Los Angeles'da mı evlenecek?

Paylaş
Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz Los Angeles'da mı evlenecek?

Geçen hafta Amerika'ya giden ve Coachella'da kurtlarını döken Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz'ın Türkiye'ye gelin-damat olarak döneceği, Los Angeles'da da evlenmeye karar verdiği iddia edildi

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, 'Bekar gittikleri Amerika'dan evli dönecekler' başlıklı yazısı şöyle:

"2006'da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano'nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan ve bu yüzden yoğurdu fazlasıyla üfleyen ünlü sunucunun, ikinci kez gelin olacağını tüm Türkiye bu köşeden öğrenmişti.

Verdiği tüm röportajlarında 'Bir daha evlenmem' diyen Burcu Esmersoy'un, geçen yaz başından bu yana flört ettiği hızlı çapkın Berk Suyabatmaz ile mayıs ayında evleneceğini, 10 Ocak'ta yazmıştım.

Geçen hafta Amerika'ya giden ve Coachella'da kurtlarını döken çifte kumruların, Türkiye'ye gelin-damat olarak döneceğini de ilk benden öğrenin.

Los Angeles'da evlenmeye karar veren Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz çifti, umarım bir ömür mutlu olur."



8 aydır flört ettiği sevgilisi Berk Suyabatmaz ile 10 Nisan gecesi sade bir törenle nişanlanan Burcu Esmersoy, başarılarla dolu hayatının perde arkasından dram çıktı.

Başkasıyla evlenen annesinin kocasının ailesinden kendilerini sakladığını Hürriyet'e verdiği röportajda açıklayan Burcu Esmersoy, "12 sene boyunca annemize 'teyze' diyerek büyüdük. Annemi de babamı da asla affetmedim" dedi.


Burcu Esmersoy: Annemi ve babamı hiç affetmedim



İşte ünlülerin kardeşleri


Haberin Devamı